Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Χ»αμένοι και οι δύο στο Μαρτινέγκο

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Εργοτέλη και ΑΕ Κατσαμπά «Παπαδάκης Κατασκευαστική», με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό για την 8η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας προσέγγισε αρκετό κόσμο στο γήπεδο του Μαρτινέγκο, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να προσφέρουν ποιοτικό θέαμα στα πρώτα 45 λεπτά.

Κακό το πρώτο ημίχρονο όπως προαναφέρθηκε στο Μαρτινέγκο, με τις ομάδες των Γιώργο Βλατά και Νίκο Μαστορίδη να αλληλοεξουδετερώνονται με αποτέλεσμα να μην έχει σημειωθεί κάποια αξιόλογη στιγμή μπροστά από τις δυο εστίες πέρα από το πρώτο δεκάλεπτο, όπου η ΑΕΚ απείλησε με τον Βαρδονικολάκη και ο Εργοτέλης με τον Σαμπροβαλάκη.

Παρόμοιος ο ρυθμός και στο δεύτερο ημίχρονο, με την ΑΕ Κατσαμπά να γίνεται λίγο πιο επιθετική και να έχει δύο καλές στιγμές με Δάσκο και Χρήστο Νικολάου, οι οποίες όμως δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Μιράσι.

Στο 60′ ο Μπέγκα αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα, αφήνοντας την ΑΕΚ με δέκα παίκτες, όμως ο Εργοτέλης δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί σπαταλώντας ευκαιρίες για να απειλήσει κυρίως τον Σαμπροβαλάκη και τον Ντίσα, δίχως όμως επιτυχία.

Μάταια, οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν και πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην 9η και εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης, όπου ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χερσόνησο ενώ η ΑΕ Κατσαμπά θα αναμετρηθεί με τον Κεραυνό.

Οι συνθέσεις: 

Εργοτέλης (Γ. Βλατάς): Μιράσι, Κρασαγάκης, Τβάουρι, Τσέρος, Χότζα, Ντάγια, Μαυροειδής (46′ Κατσαβούνης), Σφακιανάκης, Ντίσα, Βασιλάκης (46′ Πάπα), Σαμπροβαλάκης

ΑΕ Κατσαμπά (Ν. Μαστορίδης): Σπανός, Μπέγκα, Ντελία, Καραφωτιάς Τολ., Μανουσάκης, Βαρδονικολάκης (60′ Τσατσάκης), Κεφαλούκος, Δάσκος, Κάββαλος, Νικολάου Χρ., Φραγκούλης (60′ Μουρτζάκης)