Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εργοτέλης: Η μεταβατική σεζόν στο τοπικό και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς!

Για τον Εργοτέλη ήταν μία σεζόν δύσκολη, καθώς βρέθηκε την τελευταία πραγματικά στιγμή να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, έπειτα από την «διάλυση» της ΠΑΕ και την πτώση από την Super League 2.

Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματικά έκαναν «κούρσα» την τελευταία εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και παρά τα όσα ίσως ακούγονταν εκείνο το διάστημα, κατάφεραν να διαψεύσουν πολλές «γλώσσες». 

Έχοντας στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος στον πάγκο τον Γιώργο Βλατά, ο οποίος τα τελευταία 8 χρόνια γνώριζε σχεδόν τα πάντα στα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας και έτσι κατάφερε να φτιάξει ένα ταλαντούχο σύνολο με βασικό  κορμό την περσινή ομάδα των Νέων Εργοτέλη, την οποία καθοδηγούσε στην Α2 ΕΠΣΗ. 

Ο ίδιος (Βλατάς) μπορεί να αποχώρησε μετά την 26η αγωνιστική, ωστόσο ο στόχος είχε ήδη επιτευχθεί για τον Εργοτέλη, ο οποίος τερμάτισε στην 10η θέση με 41 βαθμούς (13 νίκες, 2 ισοπαλίες, 17 ήττες).

Στο Μαρτινέγκο δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν την ομάδα στο τοπικό, ωστόσο όλα συνέβησαν ξαφνικά και η ομάδα έπρεπε να βρει τον δρόμο της ξεκινώντας από την αρχή. Το πως θα παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν είναι κάτι το οποίο περιμένει πολύς κόσμος να δει με αγωνία και από την στιγμή που πλέον υπάρχει αρκετός χρόνος για σωστό σχεδιασμό όλα είναι πιθανά και ανοικτά για να δούμε έναν πιο δυνατό Εργοτέλη.