Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εργοτέλης: Το… ψάχνει για Ανδρουλάκη και «βλέπει» την δοκιμασμένη λύση με Ξημεράκη

Σε «καυτή πατάτα» έχει εξελιχθεί ο πάγκος του Εργοτέλη μετά την λύση της συνεργασίας με τον Βασίλη Μπαστάκη.

«Ορφανός» παραμένει ο πάγκος του Εργοτέλη, αφού οι διοικούντες τους ¨κιτρινόμαυρους” βρίσκονται ακόμη σε αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Βασίλη Μπαστάκη.

Ο Άλκης Πλουσής που λογιζόταν ως ο επικρατέστερος για ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη, απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε, καθώς επιθυμία του ταλαντούχου προπονητή, ήταν να δουλέψει πάνω σε ένα δικό του… οικοδόμημα.

Στο στόχαστρο βρέθηκε και ο Μάριος Σηφάκης, ο οποίος αποτελούσε επιλογή της διοίκησης και το καλοκαίρι που μας πέρασε, ωστόσο δεν υπήρξε αλλαγή στάσης από την πλευρά του, με αποτέλεσμα στο Μαρτινέγκο να ψαχτούν για άλλες περιπτώσεις προπονητών.

Στο τραπέζι αυτή την ώρα, έχει πέσει το όνομα του Αντώνη Ανδρουλάκη, μία πολύ δύσκολη περίπτωση για πολλούς λόγους, καθώς ο ικανός προπονητής προέρχεται από το πρόσφατο “διαζύγιο” με τον ΑΟΑΝ και δεν είναι μέσα στα σχέδια του να αναλάβει μία ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτή τη στιγμή ο Εργοτέλης, ο οποίος παρ’ όλα αυτά προσπαθεί να τον πείσει με κάθε τρόπο και να τον επαναφέρει στις τάξεις του.

Ορατό ωστόσο παραμένει το ενδεχόμενο, ν’ αναλάβει ως πρώτος προπονητής ο Μιχάλης Ξημεράκης. Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Βασίλη Μπαστάκη, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, πρόσωπα και καταστάσεις στους “κιτρινόμαυρους” και είναι μία δοκιμασμένη λύση, από πέρυσι μετά το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Βλατά.

Με αυτόν στον πάγκο θα αγωνιστεί σίγουρα η ομάδα απέναντι στην ΑΕ Κατσαμπά, θέλοντας να συνεχίσει αήττητη την πορεία της στο 2024, κόντρα σε έναν αντιπαλο με ίδιους στόχους.

Σε περίπτωση που δε, η εμφάνιση της Κυριακής συνοδευτεί με νίκη, τότε δεν αποκλείεται ο Εργοτέλης να προχωρήσει με τον Μιχάλη Ξημεράκη στον πάγκο στη συνέχεια της σεζόν.