Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο ΑΟΑΝ έσπασε το αήττητο του Ερμή μέσα στα Ζωνιανά (0-1)

Μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 0-1 σημείωσε την Κυριακή το μεσημέρι στα Ζωνιανά ο ΑΟΑΝ επικρατώντας του Ερμή με 0-1 για την 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Έτσι μετά από πέντε αγωνιστικές η ομάδα του Αγίου Νικολάου κατάφερε να γευτεί την χαρά της νίκης σπάζοντας από την άλλη και το αήττητο που είχε ο Ερμής Ζωνιανών μέσα στην έδρα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Πάντως οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς είχαν δοκάρι και αρκετές χαμένες ευκαιρίες σε αντίθεση με τον ΑΟΑΝ που προβλημάτισε για ακόμη μια φορά με την εικόνα του παρόλα αυτά πήρε μια σημαντική βαθμολογική ανάσα μετά τη σημερινή του νίκη.

Το ματς 

Στο 17΄ο ΑΟΑΝ κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σένκα ο Πιθαρούλης έκανε την γυριστή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δεσποτόπουλου.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ερμής Ζωνιανών έχασε μεγάλη ευκαιρία για να απαντήσει άμεσα με τον Ψιμόπουλο να διώχνει δύσκολα τη μπάλα στη σέντρα σουτ του Γεμιστού από πλάγια αριστερά.

Ο Ερμής είχε τον έλεγχο του αγώνα μετά το 0-1 του ΑΟΑΝ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 32΄με τον Σκουτέλη εξ΄επαφής να αστοχεί για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο με τον Ερμή να πιέζει και πάλι για την ισοφάριση και να φτάνει μια ανάσα από το 1-1 στο 51΄όταν ο Βιτώρος που είχε περάσει ως αλλαγή εκτέλεσε φάουλ λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΑΟΑΝ με την μπάλα μετά και την απόκρουση του Ψιμόπουλου να βρίσκει και στο δεξί κάθετο δοκάρι της ομάδας του Αγίου Νικολάου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν την εστία του Ψιμόπουλου με αξιώσεις. Στο 86΄οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαρτσάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Ερμής αύξησε ακόμα περισσότερο την πίεση του προς την εστία του ΑΟΑΝ χάνοντας μια καλή ευκαιρία στο 88΄με κεφαλιά του Αυγουστάκη που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ερμής Ζωνιανών: Δεσποτόπουλος, Ζερβός, Γεμιστός, Μπαμπουλάκης, Σκουτέλης, Ρουμπάκης, Λίτσκας, Κεφαλούκος, Κωστάκης, Γκελοσάνι, Αυγουστάκης.

ΑΟΑΝ: Ψιμόπουλος, Μουστάκης, Μαρτσάκης, Νοκά (5 λ.τ Αλεξάκης)ι, Κατσικοκέρης, Πήλιος, Μαρινάκης, Σένκα, Φουκαράκης, Πιθαρούλης, Χριστογιαννάκης.