Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ερμής Ζωνιανών: Αποφασισμένοι να παλέψουν για την σωτηρία τους

Τα πράγματα δεν έχουν πάει όπως τα περίμεναν στον Ερμή Ζωνιανών, όμως όλοι, από τη διοίκηση μέχρι τους ποδοσφαιριστές, μοιάζουν αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να σώσουν την ομάδα.

Παρότι έδειξε να το θέλει όσο ποτέ άλλοτε, ο Ερμής Ζωνιανών εξαιτίας της ατυχίας και της αναποτελεσματικότητας του, δεν κατάφερε να πάρει κάτι πέρα από τον βαθμό της ισοπαλίας από το παιχνίδι με τον Ελλοπιακό, το οποίο άπαντες αποκαλούσαν πολύ κομβικό για τη συνέχεια της σεζόν.

Το τελικό 1-1 παρότι η ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ, μόνο κατήφεια έφερε, παρόλα αυτά άπαντες είναι συσπειρωμένοι και δείχνουν αποφασισμένοι ώστε να γυρίσουν τον διακόπτη.

Οι απουσίες σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι έπαιξαν τον ρόλο τους (Λίτσκας, Αριστεινίδης, Πλιάτσικας, Βιτώρος και Γκελοσάνι), ώστε ο Ερμής να μην αγωνιστεί με την απαραίτητη ομοιογένεια και αυτό φάνηκε εντός του αγωνιστικού χώρου, όπου πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην πολυπόθητη ανατροπή.

Ένα ατυχές αποτέλεσμα, απέναντι σε μία ομάδα με ίδιους στόχους με τον Ερμή, τον Ελλοπιακό ο οποίος δείχνει να έχει το «know how» ώστε να παίρνει κάτι από τα παιχνίδια εφόσον έχει προηγηθεί το σκορ (ισοπαλία 1-1 με τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο).

Η πικρία που άφησε το αποτέλεσμα για τους ποδοσφαιριστές του Ερμή, έγινε πείσμα για κάτι καλύτερο.

Η διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών όχι μόνο δεν τα έχει παρατήσει, αλλά μοιάζει έτοιμη να κάνει ό,τι περνάει από το δικό της χέρι για την ενίσχυση της ομάδας, με τον πρόεδρο Ματθαίο Κλίνη να βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τον προπονητή Μηνά Πίτσο, ο οποίος έχει βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν και σε πολλές εξ αυτών έχει αναδειχθεί νικητής, ώστε να πραγματοποιηθεί ένα γερό μεταγραφικό… λίφτινγκ.

Η ενίσχυση είναι προ των πυλών για τον Ερμή Ζωνιανών, που δεν δείχνει διατεθειμένος να μείνει άπραγος περιμένοντας το μοιραίο, αντιθέτως θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για την παραμονή του στην Γ’ Εθνική.