Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ερμής Ζωνιανών: Με δύο απουσίες για το πρώτο “διπλό” στον Πειραιά – Οι δηλώσεις του Στ. Κοζανίδη

Στην έδρα του ουραγού της βαθμολογίας Ατρόμητου Πειραιά πηγαίνει ο Ερμής Ζωνιανών αναζητώντας τη δεύτερη του νίκη στη σεζόν. Διαβάστε τα τελευταία αγωνιστικά νέα των Ρεθυμνιωτών αλλά και τις δηλώσεις του Στέλιου Κοζανίδη για το παιχνίδι στο Primesport.gr.

Με τους Λίτσκα και Ξηρό να απουσιάζουν από την αποστολή, αναχωρεί το βράδυ της Τρίτης ο Ερμής Ζωνιανών με προορισμό τον Πειραιά για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ατρόμητο, για την 1η εξ αναβολής αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η νίκη με τον Περαμαϊκό έδωσε «φτερά» στα πόδια των παικτών του Στέλιου Κοζανίδη, ο οποίος μίλησε στο Primesport.gr για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ατρόμητο Πειραιά τονίζοντας ότι: «Παίζουμε κόντρα σε μία καλή ομάδα, την οποία ο Ερμής συνάντησε και στη διαδικασία των μπαράζ. Είναι εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες τώρα, αφού αγωνιζόμαστε για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τα ρόστερ έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό από τότε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε αξία στη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας και παράλληλα το 100% του εαυτού μας για να  πετύχουμε μία μεγάλη νίκη μακριά από την έδρα μας