Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ευρεία και πολύτιμη νίκη του ΑΟΑΝ εκτός έδρας επί του Ατρόμητου Πειραιά (0-6)

Βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την εξασφάλιση της παραμονής στη Γ΄Εθνική σημείωσε την Κυριακή το μεσημέρι εκτός έδρας ο ΑΟΑΝ επί του Ατρομήτου Πειραιά με 0-6. 

Η ομάδα του Μ. Σκύβαλου δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος και έχοντας για μεγάλους πρωταγωνιστές τους Κατσικοκέρη και Φουκαράκη που σημείωσαν από δύο τέρματα πέτυχαν μια άνετη νίκη που έφερε το συγκρότημα του Μ. Σκύβαλου στους 36 βαθμούς.

Το ματς

Ο ΑΟΑΝ κατάφερε να ανοίξει νωρίς το σκορ και πιο συγκεκριμένα στο 20΄με πλασέ του Φουκαράκη μέσα από την περιοχή, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα από γύρισμα του Δολαψάκη ο Κατσικοκέρης από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με το 0-2 να είναι το σκορ για το πρώτο ημίχρονο.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 52΄ο ΑΟΑΝ “κλείδωσε” ουσιαστικά τη νίκη του με τον Κατσικοκέρη να βρίσκει και πάλι δίχτυα με συρτό σουτ. Στο 60΄ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 0-4 με τον Φουκαράκη να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Αποστολόπουλου.

Μέχρι το τέλος του ματς ο ΑΟΑΝ κατάφερε να σημειώσει άλλα δύο τέρματα στο 81΄με πλασέ του Νοκάι και στο 84΄με τον Αποστολόπουλο μετά από γύρισμα του Τσανάϊ.

Ατρόμητος Πειραιά: Bάτσιος, Λέλος, Ρηγόπουλος, Ρούστα (54΄Μούκα), Ατσαβές, Κωτσερίδης, Σταθακόπουλος, Ζορμπάς (72΄Μπατζώρος), Τσάκας, Μπιλικίδης, Σανσαρόγλου.

ΑΟΑΝ: Γιαγκιόζης, Χριστογιάννης, Μουστάκης, Τσανάι, Δολαψάκης, Φουκαράκης, Καμαρά (67΄Ράτζα), Σένκα (46 λ.τ Μαρινάκης), Αποστολόπουλος, Νοκάι, Κατσικοκέρης.