Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ευχαρίστησε τα αδέλφια Νικολάου και τον Μήτρου η ΑΕΚατσαμπά

Παρελθόν από την ΑΕΚατσαμπά τα αδέλφια Νικολάου και ο Μήτρου – Οι ευχαριστίες του σωματείου και οι ευχές στην Χαραυγή

Όπως διαβάσατε τις προηγούμενες μέρες στο Primesport.gr τα αδέλφια Νικολάου καθώς και ο Μήτρου θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Χαραυγή και έτσι αποτελούν παρελθόν από την ΑΕΚατσαμπά.

Η ομάδα του Κατσαμπά θέλησε να τους ευχαριστήσει και ιδιαίτερα τα αδέλφια Νικολάου, που για χρόνια υπηρέτησαν το σωματείο.

Επίσης στην ανακοίνωση της εύχεται καλή επιτυχία στην Χαραυγή αλλά και στους Μιχάλη Σιδερίδη και Μιχάλη Δεληγιάννη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ΑΕΚατσαμπά ευχαριστεί και εύχεται καλή συνέχεια στην πορεία τους στους ποδοσφαιριστές Προκόπη Νικολάου, Χρήστο Νικολάου και Βασίλη Μήτρου. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τα αδέρφια Νικολάου που όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζονται με την ομάδα μας έδωσαν τα πάντα για να πετύχει η ΑΕΚατσαμπά τους στόχους της. Αγωνίζονταν δείχνοντας πάντα ζήλο μέσα στο γήπεδο και εκπροσωπούσαν το σωματείο μας με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Είμαστε υπερήφανοι που αυτά τα τρία παιδιά φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΚατσαμπά και μας τίμησαν με την παρουσία και την προσφορά τους.
Θέλουμε ακόμα να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα της ΧΑΡΑΥΓΗΣ σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Να ξέρουν στην Χαραυγή ότι όλοι εμείς στον Κατσαμπά τους θεωρούμε αδελφικό σωματείο και είμαστε έτοιμοι να τους παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια θέλουν και χρειάζονται.
Τέλος ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλη δυναμη σε δύο δικά μας παιδιά που έχουν αναλάβει τις τυχες της ομάδας της Χαραυγής, στον Μιχάλη Σιδερίδη και στον Μιχάλη Δεληγιάννη.