Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΕΠΣΗ στους συντελεστές του Final 4

Ευχαριστήρια ανακοίνωση στους συντελεστές της διοργάνωσης του Final 4 του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, εξέδωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του 2ου Final Four Κυπέλλου, η ΕΠΣΗ ευχαριστεί τους κάτωθι συντελεστές και χορηγούς των αγώνων και των εκδηλώσεων στο πλαίσιο της διοργάνωσης:

  1. Την συνδιοργανώτρια Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη και τους αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Συριγωνάκη και Πιτσούλη για την έμπρακτη στήριξή τους.
  2. Τον συνδιοργανωτή δήμο Φαιστού και ιδιαίτερα τον δήμαρχο κ. Νικολιδάκη και τους αντιδημάρχους κ.κ. Φασομυτάκη, Κωνσταντουλάκη, Αρμουτάκη για την έμπρακτη στήριξή τους, όπως και όλα τα στελέχη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου Φαιστού για την βοήθειά τους.
  3. Τα σωματεία ΑΟ Τυμπακίου, ΑΕ Μοιρών, ΑΟ Ζαρού για την διάθεση των γηπέδων τους και την προσφορά των διοικήσεων και των στελεχών τους, αναλαμβάνοντας την άψογη φιλοξενία και οργάνωση των ημιτελικών και του τελικού του Final Four.
  4. Τους χορηγούς της ΕΠΣΗ «ΦΗΜΗ Ζηδιανάκης» και «Ασκληπιός Διάγνωσις» και τους χορηγούς του Final Four Pleasure Beach Bar, Καφέ Μπουμάκης, Proactive AE, Κρεοπωλείο Αεράκης, Creta Recycling, Sealand Travel Services, Manili Boutique Suites & Villas, Assargiotakis Olive Oil, Mesogeios Νεφρολογικά Κέντρα, Κέντρο Ξένων Γλωσσών Στέλλα-Ελένη Χατζάκη, Αρτοποιία Τσατσάκης.
  5. Τον χορηγό επικοινωνίας τα μέσα του ομίλου ΚΡΗΤΗ TV
  6. Τους κρητικούς καλλιτέχνες Γιώργο Γλυκοκόκαλο και Αλέκο Καλεμάκη και τα συγκροτήματά τους.
  7. Τον μαντιναδολόγο από το Τυμπάκι, Μανώλη Μακριδάκη, που για άλλη μια φορά εμπνεύστηκε υπέροχες μαντινάδες για το Final Four της ΕΠΣΗ.
  8. Τα παιδιά των Ακαδημιών της Μεσαράς: ΑΟΤ, Φαιστού, Μοιρών, Ζαρού, Γόρτυνας και τους προπονητές κ.κ. Κουρουθιανάκη, Κουτεντάκη, Νικολιδάκη, Χανιωτάκη, Μαράκη.
  9. Τους νέους και τις νέες του Τυμπακίου που πρόσφεραν την άψογη φιλοξενία στον φίλαθλο κόσμο και τους επίσημους προσκεκλημένους.
  10. Τον φίλαθλο κόσμο των τεσσάρων φιναλίστ του Final Four και τον φίλαθλο κόσμο της Μεσαράς που κατέκλυσε τα γήπεδα και έστειλε μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο είναι πολιτισμός.