Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ζαρός για τον σοβαρό τραυματισμό Μανιαδάκη: “Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να στέλνει τους ερασιτέχνες αθλητές στο νοσοκομείο”

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Ζαρού για τον σοβαρό τραυματισμό του Γιώργου Μανιαδάκη

Ο άτυχος του παιχνιδιού με τον Γιούχτα 2010 ήταν ο Γιώργος Μανιαδάκης, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και προκάλεσε ανησυχία σε όλους στο σωματείο του Ζαρού καθώς και στην οικογένεια του.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε το ίδιο βράδυ σε σοβαρή εγχείρηση με αποτέλεσμα να μείνει για αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων.

Η ομάδα του μέσω ανάρτησης της θέλησε να ευχηθεί καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στο “λιοντάρι”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά αλλά και να τονίσει ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να στέλνει στο νοσοκομείο και να στερεί από την οικογένεια του έναν ερασιτέχνη αθλητή.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ζαρού:

ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΩΡΓΑΡΑ!!

Το παιχνίδι της Κυριακής έληξε με μια δυσάρεστη είδηση για την ομάδα μας και φυσικά δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος!

Ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή μας, Γιώργου Μανιαδάκη προκάλεσε έντονη ανησυχία στις τάξεις του συλλόγου αλλά και της οικογένειας του ποδοσφαιριστή!

Ο Μανιαδάκης υπεβλήθη το ίδιο βράδυ σε σοβαρή εγχείρηση, μετά από χτύπημα αντιπάλου (φωτο), η οποία θα τον αφήσει για πολύ καιρό εκτός γηπέδων!

Όσοι αγαπούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και αφιερώνουν πολλές ώρες από τον χρόνο τους σε αυτόν, το κάνουν επειδή το αγαπούν και τους γεμίζει!

Αφήνουν πίσω οικογένεια και δουλειά, για τον αθλητισμό!

Δεν έχει λοιπόν κανένας το δικαίωμα να τους στέλνει στο νοσοκομείο και να τους στερεί από την οικογένεια τους και κατ’ επέκτασιν από την ομάδα τους, με το φόβο για τα χειρότερα!

Γιωργάρα, ήσουν και παραμένεις Λιοντάρι γι’ αυτό και θα επιστρέψεις υγιής στην οικογένειά σου και στο ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάς!

Σιδερένιος!!!

ΤΟ ΔΣ Α.Ο.ΖΑΡΟΥ- Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΣΟΥ