Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ζητά αποζημίωση 20 εκατ. ευρώ από ποδοσφαιριστή της η Σαλερνιτάνα!

Οι πολύ καλές εμφανίσεις που είχε κάνει ο Μπουλαγέ Ντιά με τη Σαλερνιτάνα τη σεζόν 2022/23 είχαν αναγκάσει τον ιταλικό σύλλογο να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον φέρει μόνιμα από τη Βιγιαρεάλ.

Ωστόσο, ο Σενεγαλέζος έχει υποπέσει φέτος σε σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων, με αποτέλεσμα να έχει τεθεί εκτός ομάδας και να βλέπει τον σύλλογο όπου ανήκει να του ζητά αποζημίωση 20 εκατ. ευρώ!

Ο 27χρονος φορ αρνήθηκε να περάσει ως αλλαγή σε πρόσφατο ματς με την Ουντινέζε και από εκείνη την ώρα δεν υπολογίζεται, με τη Σαλερνιτάνα να του επιβάλει πρόστιμο και να ζητά από την πλευρά του να αποζημιωθεί για το ποσό που είχε ξοδέψει γι’ αυτόν (14,4 εκατομμύρια ήταν η μεταγραφή, δεν υπολογίζονται φυσικά οι απολαβές του).

Ο Ντιά είχε δεχτεί πρόστιμο και τον Ιανουάριο λόγω της επαφής του μάνατζέρ του με τη Γουλβς δίχως να έχει ενημερωθεί το κλαμπ του Σαλέρνο.

Με την «γκρανάτα» δε να είναι αγκαλιά με τον υποβιβασμό στη Serie B, η πορεία του Αφρικανού στην ομάδα θα τελειώσει, πιθανότατα, το καλοκαίρι, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο…