Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ζοάο Μάριο: «Τι είπαν Κριστιάνο και Φερνάντες»-Μπρούνο Φερνάντες: «Κατέστρεψες τα πρωτοσέλιδα»

Τη δική του απάντηση στα όσα λέγονται περί «ψυχρής» συνομιλίας του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε ο Μπρούνο Φερνάντες.

Πρώτο θέμα συζήτησης αποτελεί τις τελευταίες ώρες η «ψυχρή» χειραψία του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Μπρούνο Φερνάντες στα αποδυτήρια της εθνικής Πορτογαλίας, με την πλειοψηφία όπως είναι φυσικό να αποδίδει αυτή τη στάση στα όσα έχει πει εις βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο «CR7».

Για το θέμα ήταν αναμενόμενο να ερωτηθεί ο Ζοάο Μάριο, καθώς ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της εθνικής Πορτογαλίας, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως οι δύο παίκτες έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

«Ήμουν στα αποδυτήρια εκείνη την ώρα. Είδα φωτογραφίες. Ήταν ένα αστείο ανάμεσά τους, γιατί ο Μπρούνο ήταν ένας από τους τελευταίους που έφτασε και ο Κριστιάνο τον ρώτησε αν ήρθε με καράβι», είπε ο άσος της Μπενφίκα, με τον Μπρούνο Φερνάντες να σχολιάζει μέσω Instagram.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία του Ζοάο Μάριο και έγραψε: «Τώρα Ζοάο Μάριο κατέστρεψες όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων», θέλοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο να διαψεύσει ότι υπάρχει ρήξη στις σχέσεις του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

ΠΗΓΗ: SPORT-FM.GR