Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ζουραράκης: “Πιστεύω ο παράγοντας τύχη θα μας βοηθήσει στην συνέχεια – Να χαμογελάσουμε εμείς στο τέλος”

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ζουραράκη εν όψει του παιχνιδιού με την Χερσόνησο

Η Τύλισος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χερσόνησο αύριο, Σάββατο (15/12), σε μία πολύ σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες που θέλουν το τρίποντο καθώς έχουν μείνει πίσω στον βαθμολογικό πίνακα σε σχέση με αυτό που περίμεναν.

Για το αυριανό παιχνίδι η Τύλισος έχει δύο πολύ σημαντικές απουσίες εκείνες των Τσαχάκη και Παπάζογλου, που είναι τραυματίες και αποτελούν πολύ σημαντικές μονάδες για το σωματείο.

Για το παιχνίδι με την Χερσόνησο αλλά και την γενικότερη πορεία της ομάδας του μίλησε στο Primesport.gr ο Μιχάλης Ζουραράκης, τονίζοντας ότι το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και υπάρχει πίστη στις ικανότητες του συνόλου παρά τα αρνητικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του έμπειρου τεχνικού:

“Προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και σε κάθε ματς και πιστεύουμε ότι ο παράγοντας τύχη κάποια στιγμή θα μας βοηθήσει λίγο ώστε η προσπάθεια μας να έχει και αποτέλεσμα καθώς μέχρι στιγμής μας έχει γυρίσει την πλάτη σε αρκετές περιπτώσεις.

Εμείς προσπαθούμε να κρατήσουμε την αξιοπρέπεια της ομάδας με την δουλειά μας και ελπίζουμε ότι θα αρχίσει να ανταμείβεται και με βαθμούς καθώς στόχος είναι η σωτηρία και παρ’ ότι δεν έχουμε φέρει τα αποτελέσματα που θέλουμε μέχρι στιγμής είναι ακόμη εφικτός.

Το θετικό είναι ότι υπάρχει ηρεμία στην ομάδα και πολύ καλό κλίμα καθώς υπάρχει εμπιστοσύνη στο ταλέντο των ποδοσφαιριστών και την δουλειά που γίνεται παρά τα αρνητικά αποτελέσματα.

Τον Ιανουάριο επίσης θα κάνουμε κάποιες προσθήκες έτσι ώστε να βοηθηθούμε με εμπειρία αλλά και εναλλακτικές λύσεις.

Αυτό που μένει στο τέλος είναι να κάνουμε τον επίλογο.

Όσο αφορά το ματς με την Χερσόνησο είναι μια… καυτή πατάτα! 

Όπως εμείς έτσι και αυτοί πίστευαν σε κάτι καλύτερο μέχρι στιγμής και έχουν την ανάγκη των βαθμών όπως άλλωστε την έχει και η δική μας ομάδα. Πιστεύω να χαμογελάσουμε εμείς στο τέλος.”