Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ζ. Αναστασάκης: “Δεν έχουμε περιθώρια να επιλέγουμε παιχνίδια – Σε καμία περίπτωση δεν μας αξίζει η θέση που βρισκόμαστε”

Για το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΟΑ εντός έδρας μίλησε στο Primesport.gr ο Ζαχάρης Αναστασάκης.

Ο τεχνικός των Ασιτών έκανε λόγο για ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια αυτή την χρονιά απέναντι σε έναν αντίπαλο που η θέση του δεν είναι στα τοπικά πρωταθλήματα.

Από εκεί και πέρα ο Ζαχάρης Αναστασάκης υποστήριξε πως η ομάδα του δεν έχει περιθώρια να διαλέγει παιχνίδια όπως και ότι δεν αξίζει να βρίσκεται σε καμία περίπτωση σε αυτή τη θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Σίγουρα μπροστά μας έχουμε ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια αυτήν την χρονιά. Ο ΠΟΑ είναι ένας πολύ ποιοτικός και ιστορικός αντίπαλος,τον οποίο σεβόμαστε απεριόριστα και πιστεύω ότι δεν ανήκει στην κατηγορία αυτή. Από εκεί και πέρα όμως εμείς νομίζω ότι δεν έχουμε περιθώρια να διαλέγουμε παιχνίδια. Πόσο μάλλον όταν αγωνιζομαστε στην έδρα μας. Πιστεύω πολυ στους ποδοσφαιριστές μας. Θεωρώ ότι δεν αξίζουμε να βρισκόμαστε σε αυτήν την θεση σε καμία περίπτωση. Αρχής γενομένης από το κυριακάτικο παιχνίδι,με την βοήθεια τους κόσμου μας,θέλουμε όλοι μαζί να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να διεκδικήσουμε την νίκη που έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη και βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά.”