Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ζ. Αναστασάκης: «Καθίσαμε και μιλήσαμε με τα παιδιά μετά την ήττα από τον Κεραυνό – Νίκη που θα μας συσπειρώσει»

Νίκη η οποία θα συσπειρώσει την ομάδα του στην συνέχεια της σεζόν χαρακτήρισε την χθεσινή ο Ζ. Αναστασάκης στο Primesport.gr.

Ο τεχνικός των Ασιτών αποκάλυψε ότι μετά την ήττα μέσα από μία πολύ κακή εμφάνιση από τον Κεραυνό, καθίσανε και μιλήσανε με τους παίκτες ώστε να βρουν τα ψυχικά αποθέματα έπειτα από τα αλλεπάλληλα αρνητικά αποτελέσματα και να ξαναβρούν τους εαυτούς τους ενόψει της συνέχειας.

Η νίκη που ήρθε κόντρα στα Δειλινά, τόνισε πως θα τους συσπειρώσει και άπαντες θέλησαν να την αφιερώσουν στον φροντιστή της ομάδας, Γιώργο Τριανταφυλλάκη που λόγω ενός ατυχήματος, δεν βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες κοντά τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν μία νίκη που θέλαμε πάρα πολύ. Είχαμε καιρό να κερδίσουμε. Μετά την πολύ κακή εμφάνιση της Τετάρτης κόντρα στον Κεραυνό, καθίσαμε και μιλήσαμε με τα παιδιά και θεωρώ ότι η σημερινή νίκη, θα μας συσπειρώσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη σημερινή νίκη σε ένα δικό μας άνθρωπο, τον φροντιστή μας, Γιώργο Τριανταφυλλάκη ο οποίος εξαιτίας ενός ατυχήματος δεν βρίσκεται κοντά μας εδώ και δύο εβδομάδες. Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα, για να ανέβουμε περαιτέρω βαθμολογικά.»