Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ζ. Αναστασάκης: «Χρωστάμε κάτι στον κόσμο μας – Περιμέναμε καιρό την επιστροφή»

Οι Ασίτες δίνουν το πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους, υποδεχόμενες τον Ποσειδώνα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ. Διαβάστε τα τελευταία αγωνιστικά νέα των «Λιονταριών» όπως και τις δηλώσεις του Ζαχαρία Αναστασάκη για την αναμέτρηση.

Με τους Αναστασάκη Δημήτρη (Θωμά), τον Αποστολάκη και τον Μανουσάκη να απουσιάζουν, οι Ασίτες αγωνίζονται για πρώτο παιχνίδι φέτος στην έδρα τους, κόντρα στον Ποσειδώνα για την 5η στροφή του πρωταθλήματος.

Ενόψει της αναμέτρησης μίλησε ο προπονητής των Ασιτών Ζαχάρης Αναστασάκης στο Primesport.gr απευθύνοντας κάλεσμα στους φίλους της ομάδας και τονίζοντας πως εκείνος και οι παίκτες του, χρωστάνε κάτι στον κόσμο τους, μετά την απογοήτευση που πήρε στο παιχνίδι της πρεμιέρας και την βαριά ήττα από τον Ανθεστίωνα, στον Κρουσώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σίγουρα αντιμετωπίζουμε έναν ιστορικό αντίπαλο, ο οποίος στην επάνοδο του στην κατηγορία δείχνει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο και μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Από την πλευρά μας, μετά το κακό ξεκίνημα, ήρθε η νίκη που θέλαμε πάρα πολύ την προηγούμενη εβδομάδα και πάνω σε αυτήν θέλουμε να πατήσουμε και να συνεχίσουμε νικηφόρα στο πρωτάθλημα. Πάντα με την ίδια προσήλωση και πειθαρχία στο παιχνίδι μας. Πολύ σημαντικό επίσης για εμάς είναι ότι επιτέλους επιστρέφουμε στην έδρα μας. Είναι κάτι που το περιμέναμε καιρό. Η έδρα και ο κόσμος μας είναι η δύναμη μας. Νομίζω ότι χρωστάμε κάτι στον κόσμο μας καθώς και στο πρώτο παιχνίδι που τυπικά ήμασταν γηπεδούχοι μας στήριξαν και εμείς τους απογοητεύσαμε. Γι’αυτό τους καλούμε αυτήν την φορά στο σπίτι μας για να μας βοηθήσουν να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να φτάσουμε όλοι μαζί σε μια ακόμη σημαντική νίκη.»