Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ημέρα μεταγραφικών εξελίξεων στον ΟΦΗ

Βρισκόμαστε τέσσερις μέρες πριν την αυλαία της μεταγραφικής περιόδου των ελεύθερων (εκπνέει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου) με τον  ΟΦΗ να βρίσκεται (ίσως) στην τελευταία του κίνηση για το καλοκαίρι του 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr η Κρητική ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με ξένο ποδοσφαιριστή ο οποίος βρισκόταν ψηλά στην λίστα του Νίκου Νιόπλια και του Μηνά Λυσάνδρου και φαίνεται να υπάρχει συμφωνία από όλες τις πλευρές με τον παίκτη.

Μάλιστα δεν αποκλείεται ίσως και εντός της ημέρας να υπάρξουν λεπτομέρειες για την ταυτότητα του ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην θέση των εξτρέμ, όπου ο ΟΦΗ έχει λειψανδρία.

Αυτή τη στιγμή και ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται μόνο ο Ντίκο και ο ανέτοιμος Μπιφουμά ο οποίος βρίσκεται με την Εθνική ομάδα του Κονγκό. Ο Τσιλιανίδης παραμένει τραυματίας και υπάρχει και ο Καμάου ο οποίος δεν αποτελεί βασική λύση.

Παράλληλα στην Κρητική ΠΑΕ βρίσκονται στο τελικό στάδιο προκειμένου να ολοκληρωθεί πρόωρα ο δανεισμός του Μεχντί Ζερκάν από την Γαλλική Μπορντό, ο οποίος δεν έπεισε αγωνιστικά τον προπονητή του ΟΦΗ Νίκου Νιόπλια και θα αποτελέσει παρελθόν πριν καν γίνει παρόν.