Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ηρόδοτος – Αιγάλεω 0-1: Ο Τσιλιγγίρης καθάρισε από νωρίς για τους φιλοξενούμενους

Την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα της Super League 2 γνώρισε ο Ηρόδοτος o oποίος παρά τη νέα αλλαγή προπονητή και την έλευση του Ηλία Φυντάνη στον πάγκο της ομάδας δεν κατάφερε να αποφύγει ακόμη μια ήττα με την οποία παρέμεινε βυθισμένος στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Το Αιγάλεω με ένα εκπληκτικό σουτ του Τσιλιγγίρη στο 6΄έξω από την περιοχή κατάφερε να πάρει προβάδισμα από νωρίς το σκορ και το γκολ αυτό αιφνιδίασε τους παίκτες του Ηροδότου που δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν η να κάνουν κάποια αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ηλία Φυντάνη προσπάθησε να ισοφαρίσει παίζοντας με πιο ορθολογικό τρόπο και έχασε μια σημαντική ευκαιρία με τον Φαλκάο για να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά από την άλλη το Αιγαλεω χωρίς μεγάλη δυσκολία κράτησε το υπέρ του 0-1 παίρνοντας παράλληλα και την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ηρόδοτος (Φυντάνης): Κρόστα, Κριεζίου, Κυριακίδης, Μακριδάκης, Τζούνιορ Έλιο (65′ Πλιάτσικας), Ζιώγας (22′ Γκίνη), Μασάδο(65΄Σουρνάκης), Βρεττός, Φαλκάο, Φράγκος, Χαλκιαδάκης.

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Χοτζάλι, Μπούσης, Παπανικόλας, Φουρλάνος, Σταματάκης, Τσίτσαρης, Δημούτσος, Τσιλιγκίρης, Κολλάς, Μπαστιάνος.