Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ηρόδοτος: Επένδυσε στον νεαρό ταλαντούχο τερματοφύλακα Μιχ. Σταματάκη

Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος δίνει μεγάλο βάρος στο τοπικό στοιχείο και στηρίζει τα νέα ταλαντούχα παιδιά από τη Νέα Αλικαρνασσό, από το Ηράκλειο και από όλη την Κρήτη.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα την απόκτηση του ταλαντούχου τερματοφύλακα Μιχάλη Σταματάκη, ενώ το επόμενο διάστημα θα επισημοποιηθεί η συνεργασία και με άλλα αξιόλογα και ταλαντούχα παιδιά από το νησί που έχουμε ήδη εντοπίσει.

Η σχετική ανακοίνωση του Ηροδότου αναφέρει: 

“Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη στην οικογένεια του Ηροδότου και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και όμορφες στιγμές με τα κυανόλευκα.”

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Μιχάλης Σταματάκης γεννήθηκε το 2007 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες του ΟΦΗ σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών! Αποτέλεσε μέλος των Ακαδημιών του ΟΦΗ για επτά χρόνια πριν μετακομίσει στα 11 του στις Ακαδημίες του ΠΟΑ. Μετά από δύο χρόνια στην Ακαδημία του ΠΟΑ προωθήθηκε στον Ερμή Ατσαλένιου και στα 14 του έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ερμή στα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ παράλληλα κλήθηκε και στην Μικτή Ηρακλείου! Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Μαρτινέγκο και Κανάρια, ενώ πέρυσι βρίσκονταν για τέσσερις μήνες στο δυναμικό της Ροδιάς. *Στη φωτογραφία ο Γενικός Διευθυντής του Ηροδότου Στέλιος Σωκιανός καλωσορίζει στην ομάδα μας και στη Νέα Αλικαρνασσό τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Μιχάλη Σταματάκη.