Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ηρόδοτος: Σε επαφές για επιστροφή του Ηλία Φυντάνη

Το αρνητικό ξεκίνημα της ομάδας του Ηροδότου έχει φέρει εξελίξεις στο σωματείο της Αλικαρνασσού. 

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του PRIMESPORT.GR  στον Ηρόδοτο έχουν ρίξει τα δίκτυα τους στην ανεύρεση ενός έμπειρου και ικανού τεχνικού που θα δώσει όραμα και αισιοδοξία για την συνέχεια .

Ο λόγος για τον Ηλία Φυντάνη που έχει περάσει με επιτυχία από τον πάγκο της ομάδας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. 

Υπάρχει τις τελευταίες ώρες μια επικοινωνία των δυο πλευρών και μένει αν δούμε αν το φλερτ των δύο πλευρών καταλήξει σε γάμο. 

 Ο  Ηλίας  Φυντάνης έχει γεννηθεί στις 21/5/62 στην Καλαμάτα και κατέχει δίπλωμα UEFA Pro. Πέρα από τον Ηρόδοτο είχε τα ηνία της ΑΕΛ στη Super League, από την οποία αποχώρησε στις 23/12/21  Διαθέτει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό με τις ομάδες που έχει υπηρετήσει να είναι μεταξύ άλλων οι:

Αίας Σαλαμίνας (Γ’ Εθνική), Ηλιούπολη(Γ’ Εθνική), Κερατσίνι (Γ’ Εθνική), Παναχαϊκή (Β’ Εθνική), Βύζας Μεγάρων (Β’ Εθνική), Πανηλειακός (Β’ Εθνική), Ηρακλής Ψαχνών (Β’ Εθνική), Ιάλυσος (Β’ Εθνική), Ασπρόπυργος (Β’ Εθνική) και ΑΕΛ (Β’ και Α’ Εθνική).

Η ομάδα στην οποία παρέμεινε το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα είναι ο Αίας Σαλαμίνας στου οποίου τον πάγκο βρέθηκε για 834 ημέρες (από την 1η Ιουλίου του 2008 ως τις 10 Οκτώβρη του 2010).