Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ηρόδοτος: Σε καλό δρόμο η επιστροφή των 15 βαθμών – Με Ματσούκα κόντρα στην Καλαμάτα

Χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα θα υποδεχθεί την ομάδα της Καλαμάτας το μεσημέρι της Κυριακής ο Ηρόδοτος με τον Λευτέρη Ματσούκα στην σύνθεση του. Παράλληλα μετά τις προσωπικές ενέργειες της προέδρου, Κατερίνας Τσαντιράκη όλα δείχνουν πως θα υπάρξει happy end στην υπόθεση των προσφυγών και της αφαίρεσης βαθμών από το σωματείο.

Με τον Λευτέρη Ματσούκα να τίθεται για πρώτη φορά στη διάθεση του Ηλία Φυντάνη θα παραταχθεί ο Ηρόδοτος κόντρα στην Καλαμάτα, για την 16η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, η διοίκηση της Κ. Τσαντιράκη προσπαθεί με κάθε τρόπο να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος, που χτύπησαν την πόρτα του Ηροδότου για ακόμη μία φορά, προ δύο ημέρων με αποτέλεσμα να επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 15 βαθμών.

Οι προσωπικές ενέργειες της προέδρου του Ηροδότου, φέρεται πως οδηγούν σε… happy end για την «κυανόλευκη» ΠΑΕ, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Αποστολίδη, Αμπουμπακάρι, Αρναούτογλου, Ποζατζίδη και Νόνη, όπως και με τους εκπροσώπους τους για την διευθέτηση των οφειλών.