Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η ΑΕΚ επέστρεψε από το 0-2 και “έκοψε” βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ! (Video)

Η ΑΕΚ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από νωρίς, κόντρα στον πρωταθλητή στο ποδόσφαιρο γυναικών ΠΑΟΚ, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να γίνει η πρώτη ομάδα που κόβει φέτος βαθμούς από τις «ασπρόμαυρες»

Τα πρώτα δέκα λεπτά του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για την 20η αγωνιστική της Women’s Football League, δεν προμήνυαν τη συνέχεια…

Οι «Ασπρόμαυρες» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, μέσα σε δέκα λεπτά με πρωταγωνίστριες τις Γιαννακά και Ακίντα και έδειχναν να παίρνουν από πολύ νωρίς τον έλεγχο του παιχνιδιού. Όμως η «Ένωση» δεν τα παράτησε, βρήκε λύσεις και πήρε μια μεγάλη ισοπαλία (2-2) που την καθιστά την πρώτη ομάδα που φέτος «κόβει» βαθμούς από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Το 1-0 έγινε στο 9ο λεπτό από την Ακίντα μετά από «ασίστ» της Γιαννακά και στην επόμενη φάση, στο 10′ η αρχηγός Βαρδαλή έκανε το γύρισμα παίρνοντας τον ρόλο του «πασαδόρου» και η Κενυάτισσα επιθετικός ξανά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 της ομάδας της.

Οι φιλοξενούμενες συνέχισαν να απειλούν, αλλά στην «εκπνοή» του ημιχρόνου, ήταν η ΑΕΚ αυτή που βρήκε το γκολ μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά της Βέρα (1-2).

Στο 53′ η Κοσκερίδου είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, έτσι ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στα εναπομείναντα λεπτά με αριθμητικό μειονέκτημα.

Την αριθμητική ανισσοροπία εκμεταλεύτηκαν οι «κιτρινόμαυρες» φτάνοντας στην ισοφάριση με την Χατζηνικολάου η οποία με ένα εντυπωσιακό σουτ στο 72′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Πηγή: gazzetta.gr