Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η ΑΕΚ καθάρισε την υπόθεση νίκη στο «άψε-σβήσε», 4-0 τις Ασίτες

Αποφασιστική και αποτελεσματική ήταν στο ματς η ΑΕΚ «Παπαδάκης Κ. Κατασκευαστική» και καθάρισε νωρίς-νωρίς την υπόθεση νίκη, επικρατώντας με 4-0 απέναντι στις Ασίτες, στο πλαίσιο της 20ης (εμβόλιμης) αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Κατσαμπά ξεκίνησε δυναμικά στο ματς και μόλις στο 8ο λεπτό ο Πρ. Νικολάου σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Χρ. Νικολάου την έστειλε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. 

Στο 15′ από σέντρα του Φρρόκου, η μπάλα κόντραρε στον Μανουσάκη και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0. Στο 21′ ο Κοζορώνης έβγαλε την πάσα και ο Φρρόκου εκτέλεσε ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στην επανάληψη και πάλι νωρίς-νωρίς ήρθε το 4ο γκολ. Στο 48′ από σέντρα του Ζούζουλα, ο Νικολάου από κοντά έγραψε το τελικό 4-0

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν το παιχνίδι και κράτησαν το υπέρ τους σκορ χωρίς πρόβλημα. 

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚΑΤΣΑΜΠΑ: Σπανός, Ντελία (52′ Καραφωτιάς Δημ.), Μανουσάκης, Μπέγκα, Ζούζουλας (65′ Τάγγινης), Μουρτζάκης, Νικολάου Π., Κοζορώνης Δ., Καραφωτιάς Απ. (52΄Κεφαλούκος), Φρρόκου (60′ Δάσκος), Νικολάου Χ. (65′ Βαρδονικολάκης)

ΑΣΙΤΕΣ: Χαραλαμπάκης Δ., Κοπιδάκης Ζαχ., Μανουσάκης, Κάββαλος, Ζαρκαδούλας (55′ λ.τρ. Κοπιδάκης Γ.), Αποστολάκης (55′ Μηναδάκης), Σταματάκης (70′ Χαραλαμπάκης Π.), Αναστασάκης Δ., Γιαννακόπουλος, Κοτζαδάκης, Γκεγκόλι (70′ Αναστασάκης Μιχ.)