Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η ακαδημία των Δειλινών γιόρτασε με βραβεύσεις και φαγοπότι (φωτορεπορτάζ)

Το απόγευμα της Παρασκευής (30/6) η ακαδημία των Δειλινών γιόρτασε το κλείσιμο μίας επιτυχημένης σεζόν, όπου παρευρέθηκαν τα παιδιά, οι προπονητές, οι γονείς των παιδιών, η διοίκηση της ομάδας.

Στο γήπεδο 5χ5 της περιοχής των Δειλινών, όπου βρίσκονται και τα γραφεία του ΠΑΟ Δειλινών, πραγματοποιήθηκε μία όμορφη εκδήλωση για το κλείσιμο της σεζόν στην ακαδημία του σωματείου. Αρχικά έγινε καθιερωμένο παιχνίδι ανάμεσα σε παιδιά και μπαμπάδες, όπου οι μικροί έβαλαν… τα ««γυαλιά» στους μεγάλους!

Στην συνέχεια ακολούθησαν βραβεύσεις σε όλες τις ομάδες της ακαδημίας, όπου τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος του σωματείου Βαγγέλης Κεφαλούκος, ο νέος προπονητής της πρώτης ομάδας Γιάννης Κοντάκης, ο Διευθυντής Οργάνωσης και Υπεύθυνος Επικοινωνίας Μ.Μ.Ε Δημήτρης Χρηστάκης και ο γενικός αρχηγός του συλλόγου και υπεύθυνος ακαδημιών Βαγγέλης Δαϊλάκης. 

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης οι άνθρωποι της ομάδας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τα παιδιά και τους γονείς τους με τον Βαγγέλη Δαϊλάκη να τονίζει χαρακτηριστικά: «Θέλω να συγχαρώ όλους τους γονείς καθώς όλη την χρονιά δεχόμασταν συγχαρητήρια από τους αντιπάλους για την συμπεριφορά των παιδιών, ενώ και με εσάς δεν έτυχε ούτε μισό παρατράγουδο στους αγώνες. Πραγματικά αυτά που ακούγαμε από τους αντιπάλους μας, εμένα προσωπικά με ψήλωσαν 10 πόντους. Σας ευχαριστούμε ειλικρινά μέσα από την ψυχή μας».

Ο Γιάννης Κοντάκης επίσης πήρε τον λόγο τονίζοντας ότι έμεινε έκπληκτος από το πόσο η κοινωνία της περιοχής έχει αγκαλιάσει την ομάδα και την ιδιαίτερα την ακαδημία, υπογραμμίζοντας ότι θα βρίσκεται κοντά της αυτή τη σεζόν και θα παρακολουθεί τα ματς ακόμα και του Youth League. Μετά το τέλος των βραβεύσεων ακολούθησε φαγοπότι, με μπύρες και σουβλάκια!

Δείτε το φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση και τις βραβεύσεις: