Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η ανάλυση των φάσεων από τον Λανουά: Τι σχολίασε για τις επίμαχες φάσεις σε Τούμπα, Βόλο και ΟΑΚΑ

Ο Στεφάν Λανουά ανέλυσε τέσσερις φάσεις της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ επέλεξε φάσεις από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Το video με τις αμφισβητούμενων φάσεις της αγωνιστικής επέστρεψε, με την ΕΠΟ να δημοσιεύει την πρώτη ανάλυση του Στεφάν Λανουά την Τρίτη (20/8). Ο Γάλλος ανέλυσε δύο φάσεις από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό, μία από εκείνο του Βόλου με τον Ολυμπιακό αλλά και το γκολ του Asteras AKTOR με τον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ επισήμανε πως υπάρχει ξεκάθαρο πέναλτι για τον ΠΑΟΚ στο τράβηγμα του Πεταυράκη στον Κεντζιόρα. Επίσης, ανέφερε ότι καλώς δεν δόθηκε πέναλτι στο σουτ του Κωνσταντέλια.

Παράλληλα, ο κ. Λανουά τόνισε πως υπήρχε απευθείας κόκκινη κάρτα στο μαρκάρισμα του Βιγιαφάνιες πάνω στον Ντόη στο Βόλος-Ολυμπιακός ενώ πρόσθεσε πως ο VAR έπρεπε να επέμβει και να μεριμνήσει για την απευθείας αποβολή του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων. 

Τέλος, ο Στεφάν Λανουά μίλησε για το γκολ που σημείωσε ο Asteras AKTOR απέναντι στον Παναθηναϊκό με το οποίο πήρε και τη νίκη. Ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ υπενθύμισε πως σε περίπτωση που υπάρχει παίκτης της επιτιθέμενης ομάδας σε απόσταση μικρότερη του επιτρεπτού από το τείχος των αμυνόμενων τότε πρέπει να δοθεί έμμεσο. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λανουά ο διαιτητής στο Παναθηναϊκός-Asteras AKTOR θα έπρεπε να είναι σε εγρήγορση και να είναι πιο ενεργός.

Δείτε την ανάλυση των φάσεων που έχουν επιλεγεί από την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Όπως γίνεται σαφές από την ΕΠΟ, οι φάσεις που αναλύονται επιλέγονται από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΚΕΔ και τους συνεργάτες του και πρόκειται για αυτές που θεωρεί πως πρέπει να είναι εις γνώση των ομάδων και του κοινού. Δεν θεωρούνται όλες οι φάσεις αμφισβητούμενες και σκοπός του κ. Λανουά είναι να εξοικοιωθούν άπαντες με τους κανονισμούς και όχι να εφαρμοστεί τηλεκριτική.

Πηγή: sport24.gr