Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η ανάρτηση Κοντάκη για στήριξη & τρικλοποδιές – Η… προειδοποίηση του στους ποδοσφαιριστές του!

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο τεχνικός των Δειλινών στην επίσημη σελίδα της ομάδας

Ο ΠΑΟ Δειλινών βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου του της Α2 ΕΠΣΗ και διανύει μία πολύ καλή αγωνιστική περίοδο.

Τα επερχόμενα ματς είναι πολύ σημαντική και γι’ αυτό ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Κοντάκης, ζήτησε από τον κόσμο των Δειλινών να την στηρίξουν καθώς αξίζει τον κόπο για την δουλειά που γίνεται και τον στόχο που έχει τεθεί.

Επίσης μίλησε για… τρικλοποδιές που πρέπει να προσέξουν οι ποδοσφαιριστές του και τους προειδοποίησε ότι εάν κάποιος δεν ακολουθήσει τον δρόμο του επαγγελματισμού, της τυπικότητας και της δίψας για νίκες και διακρίσεις θα τον βρει απέναντι του.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Προχωράω σε αυτή την δημοσίευση στην σελίδα της ομάδας γιατί θέλω προσωπικά εγώ ο προπονητής της ομάδας Π.Α.Ο.ΔΕΙΛΙΝΩΝ , Κοντακης Γιαννης, να ζητήσω από όλους τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια της διοίκησης, των ποδοσφαιριστών και όλου του στελεχιακού δυναμικου, με την παρουσία σας στο γήπεδο και την έμπρακτη υποστήριξη σας στην αξιέπαινη αυτή προσπάθεια!!

Έρχονται 3 πολύ κομβικά και σημαντικά ματς για την ομάδα μέχρι το τέλος του Α’ γύρου και θα πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα στα παιδιά!!

Σας διαβεβαιώνω προσωπικά ότι εδώ και 4 μήνες δουλεύουν με ένα στόχο και σκοπό !!

Είμαστε προσηλωμένοι και ζητάω από τους ποδοσφαιριστές μου δημοσίως να κρατήσουν χαμηλά την μπάλα και τα κεφάλια , και να συνεχίσουν την δουλειά προσηλωμένοι ολοένα και περισσότερο, να είναι τυπικοί στην παρουσία τους στις προπονήσεις, και να κλείσουν τα αυτιά τους και τα στόματα τους σε οποιαδήποτε πρόκληση η παραπληροφόρηση που μπορεί να προκύψει !!

Σας προειδοποιω και σας ενημερώνω εγκαίρως προσέξτε τις τρικλοποδιές!!

Είστε μαχητές και μάγκες και ζητάω από εσάς δημόσια προσήλωση, επαγγελματισμό, συνέπεια και δίψα για νίκη και διάκριση !!

Όποιος δεν προτίθεται να ακολουθήσει αυτή την πορεία θα με βρει αντιμέτωπο !!

Με εκτίμηση

Προπονητής ΠΑΟ ΔΕΙΛΙΝΩΝ

ΚΟΝΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ