Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η απάντηση του Μ.Λημναίου σε Γεωργιάδη και φίλους Ηροδότου

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις στην ομάδα του Ηρόδοτου στην σκιά της απόφασης για την μη συμμετοχή στην Γ΄Εθνική.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΑ Ηροδότου Μανώλης Λημναίος με μια μακροσκελέστατη τοποθέτηση του απαντάει τόσο στην ανακοίνωση των φίλων του Ηροδότου όσο και στην τοποθέτηση του πρώην προέδρου και μέλους της τριμελής επιτροπής Μιχάλη Γεωργιάδη.

Γεωργιάδης: “Η συμμετοχή του Ηροδότου στις εθνικές κατηγορίες είναι μονόδρομος”

Σωματείο φίλων Ηροδότου, εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη: «To θέατρο του παραλόγου έχει και τα όρια του …»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανώλη Λημναίος

Σε απάντηση των τελευταίων αναρτήσεων τόσο του αγαπημένου μας Συνδέσμου οπως και του αγαπημένου μας φίλου και συντοπίτη μας κ.Γεωργιάδη δηλώνω ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη τα παρακάτω.
Οπως γνωρίζετε μετα απο πολλές προσπάθειες και επαφές που είχα ο ίδιος προσωπικά με την ιδιότητα του προέδρου, προσπάθησα να ενώσω ολα τα κομμάτια της ομάδας με σκοπό η ομάδα μας ισχυροποιηθεί σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο για να μπορέσει να αγωνιστεί στην Γ.ΕΘΝΙΚΉ .
Το Δ.Σ του Ερασιτέχνη εκανε προσπάθειες προς αυτήν την κατεύθυνση να ενώσει και όχι να διχάσει και ποτέ δεν παρουσιάστηκε σαν ΕΠΕΝΔΗΤΗΣ
ούτε εγώ προσωπικά ούτε και κάποιο μελος του Δ.Σ .
Κάνουμε σαφές και με δημόσια τοποθέτηση μάς οτι αδυνατούμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά στο εγχείρημα της Γ .ΕΘΝΙΚΗΣ διότι θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς και συνεπείς απέναντι σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, ταξιδιωτικά γραφεία,ξενοδοχεια προμηθευτές και προπάντων στους αγαπημένους συντοπίτες και φιλάθλους μας.
Οπως αναφέραμε και στην δήλωση μας σαν Δ.Σ καλούμε οποιον μπορεί να οδηγήσει την ομάδα μας στην Γ.ΕΘΝΙΚΉ να έρθει να το πράξει , απο μας θα έχει ολη την απαραίτητη βοήθεια ακόμα και με την παραίτηση όλου του Ερασιτέχνη αν αυτό αποτελεί εμπόδιο στον σχεδιασμό του κάθε επενδυτή εφόσον μπορεί να εγγυηθεί ασφάλεια και φερεγγυότητα, όπως αναφέραμε δεν έχουμε σκοπό να διχάσουμε τον κόσμο μας αλλα να τον ενώσουμε.
Το πλανο του Ερασιτέχνη για την νεα χρονιά είναι η αναγέννηση της ομάδας μας με νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές καθώς και την ανασυγκρότηση και αναδιοργάνωση όλων των τμημάτων υποδομής ώστε η ομάδα μας γρήγορα να αποκτήσει αγωνιστική δυναμική.
Την κατασκευή και ολοκλήρωση επιτέλους των δυο σκεπάστρων στο γήπεδο μας και την ανοικοδόμηση και ανακαίνιση των γηπέδων μας εγκαταστάσεών με χρήματα που κατάφερε να εξασφαλίσει το Δ.Σ του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.
Καλούμε λοιπόν τους φιλάθλους και ολους τους Αλικαρνασσώτες να δείξουν υπομονή και ψυχραιμία και σύντομα η ομαδα μας ανανεωμένη θα μπορεί και παλι να πρωταγωνιστεί και μάλιστα με εγκαταστάσεις που θα ζήλευαν αρκετοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι.
Δυο λόγια για τον κ.Παπαμανθάικη.
Ο κ.Παπανθαιαάκης απο την πρώτη μερα είχε ενημερωθεί και του είχει γνωστό το πλάνο της διοίκησης καθώς και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί η ομάδα μας στην Α1 ΕΠΣΗ η αποχώρηση του ,ηταν καθαρά δικη του απόφαση και οχι του Δ.Σ.
Τωρα για τον Γεωργίαδη χαιρόμαστε ιδιαίτερα που πέρνει αυτήν την πρωτοβουλία να βγεί μπροστά αφου όπως φαίνεται έχει εξασφαλίσει το οικονομικό πακέτο που απαιτείται και μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Γ.ΕΘΝΙΚΗΣ να έρθει στο Δ.Σ της ΤΕΤΑΡΤΗΣ που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας ωρα 7:00 και να καταθέσει το πλάνο του με τις απαραίτητες εγγυήσεις και εμείς θα το στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας.