Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η απάντηση του ΟΦΙεράπετρας στην ανακοίνωση των Χανίων

Διαβάστε αναλυτικά τι απάντησε ο ΟΦΙεράπετρας στα Χανιά

Με την σειρά του θέλησε να ευχαριστήσει τα Χανιά για τα καλά τους λόγια στην ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά την λήξη της μεταξύ τους αναμέτρησης, ο ΟΦΙεράπετρας.

Έτσι έκανε ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στην οποία αναφέρεται στα Χανιά ως παράδειγμα προς μίμηση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του ΟΦΙεράπετρας σχετικά με την ανακοίνωση των Χανίων

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Χανιά για τα καλά της λόγια εκ της ανακοίνωσης που εξέδωσε και χαρακτηρίζει τον ΟΦΙ παράδειγμα προς μίμηση.
Τους ευχόμαστε ολόψυχα να πετύχουν τους στόχους της και να δούμε μια ακόμη ομάδα της Κρήτης να φτάνει ψηλά.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ θα ήθελε να συγχαρεί την ΠΑΕ ΟΦΙ για τη σημερινή δίκαιη νίκη κι εξαιρετική εμφάνιση στο μεταξύ μας αγώνα, καθώς και γενικά για την καταπληκτική φετινή έως τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Ιεράπετρας, παρά το χαμηλό μπάτζετ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, τα οποία ευχόμαστε να ξεπεράσει σύντομα, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.
Αισθανόμαστε, επίσης, την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας που, για ακόμα έναν εκτός έδρας αγώνα, ταξίδεψαν για να μας συμπαρασταθούν, αντιμετωπίζοντας μάλιστα πολύ δύσκολες, έως απαράδεκτες, συνθήκες. Είναι οι μόνοι, ανάμεσά μας, που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Τους ζητάμε συγνώμη που, για ακόμα μια φορά σε εκτός έδρας αγώνα, τους στενοχωρήσαμε. Συνεχίζουμε με ταπεινότητα αλλά κι ακλόνητη πίστη το διετές πλάνο μας, προκειμένου να φέρουμε τα Χανιά εκεί που όλοι ονειρευόμαστε».