Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η αποστολή του ΟΦΗ ενόψει ΠΑΟΚ, μέσα και οι νέοι

Γνωστή έγινε η αποστολή του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, μετά από την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου. Μέσα και οι Ζερκάν, Μπιφουμά, Γκερέρο και Περέα.

Ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση η προετοιμασία του ΟΦΗ, που θα υποδεχτεί την Κυριακή (18/9) τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League, με το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας από την Κρήτη, να είναι επικεντρωμένα σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στατικές φάσεις.

Την πρώτη του προπόνηση με τα «ασπρόμαυρα», έκανε ο Τιεβί Μπιφουμά ο οποίος μπήκε κατευθείαν στην αποστολή της ομάδας, ενώ για πρώτη φορά θα συμπεριληφθούν σε αυτήν και ο Μεντί Ζερκάν, ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και ο Λουίς Περέα.

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν ο Κώστας Γιαννούλης και ο Χουάν Νέιρα, με τους Νίκο Μαρινάκη, Γιάννη Μπουζούκη και Κοσμά Τσιλιανίδη να κάνουν θεραπεία. Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε και ο Τοράλ.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Στίβενς, Μανδάς, Λάρσον, Θοράρινσον, Μπαλογιάννης, Γιοχού, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Ντιουσέ, Περέα, Μεγιάδο, Στάικος, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης, Ζερκάνε, Μπιφουμά, Καμάου, Γκερέρο, Ντίκο, Ντουρμισάι