Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η ατάκα του Χάμες στον Μανδά: «Δεν πίστευα πως έβγαλες τόσο δυνατή μπάλα με ένα χέρι…»

Διαβάστε το story γύρω από τα εύσημα που δέχθηκε ο Χρήστος Μανδάς από τον ίδιο τον Χάμες Ροντρίγκες μετά το τέλος του αγώνα.

Συγκεκριμένα το sportdog.gr αναφέρει:

O Μανδάς ενώ βημάτιζε στο χορτάρι μετά την λήξη, αισθάνθηκε αρχικά ένα χέρι από πίσω να τον ακουμπάει στον ώμο και να τον σταματάει. Ο 21χρονος κίπερ γύρισε τότε να δει ποιος ήταν και πρός μεγάλη του (ευχάριστη) έκπληξη ήρθε… κατάφατσα με τον Χάμες Ροντρίγκες και το χαμόγελό του!

Ο Κολομβιανός παγκόσμιος σούπερ σταρ όταν … εντόπισε τον Μανδά ξέκοψε και πήγε προς το μέρος του για να του δώσει συγχαρητήρια.” Έκανες φοβερή απόκρουση στο πέναλτι. Δεν το πίστευα πως έβγαλες τόσο δυνατή μπάλα με το ένα χέρι και τέτοια τεχνική. Μπράβο σου. Είσαι σπουδαίος τερματοφύλακας…” ήταν δια ζώσης αποθεωτικό σχόλιο του Χάμες, το οποίο για τον Χρήστο Μανδά (δικαιολογημένα) αποτέλεσε κορυφαίο “παράσημο”!!

Παρεμπιπτόντως ο Χάμες είναι σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις πέναλτι αφού αυτό που του έπιασε ο Μανδάς ήταν μόλις το 4ο που χάνει στην καριέρα του (και το πρώτο χαμένο μετά από 6 χρόνια)! Συνολικά 20 πέναλτι έχει εκτελέσει ο Κολομβιανός με τους συλλόγους και την Εθνική του ομάδα και τα 16 ήταν εύστοχα! Λογικό , λοιπόν, να του έκανε εντύπωση που ο 21χρονος Έλληνας του το έπιασε…