Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η ΕΠΣΗ ετοιμάζει μεγάλο παιχνίδι στο Ηράκλειο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου δεν μπορούσε να κρατηθεί… και αποκάλυψε τον μεγάλο αγώνα που ετοιμάζεται να διοργανώσει όπου θα συμμετέχει η Εθνική Ελλάδος που κατέκτησε το Euro το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Στα περιθώρια των ανακοινώσεων, όπου αναφέρθηκε η πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΗ (Παρασκευή 19 Μαΐου), ο κ. Τζώρτζογλου ανακοίνωσε ακόμα ένα γεγονός. Μία μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, όπου θα φιλοξενήσει ξανά το Ηράκλειο τους Legends 2004, την ομάδα που έκανε όλους τους Έλληνες περήφανους το 2004, με την κατάκτηση του Euro, ενώ αντίπαλος θα είναι όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, μία Μικτή ομάδα Παλαιμάχων της Ευρώπης, όπου όπως τόνισε «θα είναι ονόματα που θα προκαλέσουν αίσθηση»!

Αυτός ο αγώνας όπως αποκάλυψε, εφόσον βολέψουν και οι ημερομηνίες με τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών Γ’ Εθνικής (σε περίπτωση που είναι ο Γιούχτας) αλλά και των ΕΠΣ, θα διεξαχθεί την Δευτέρα 15 Μαΐου (Δευτέρα του Πάσχα). Τίποτα βέβαια δεν είναι δεδομένο με τις ημερομηνίες και θα περιμένουμε να δούμε μέχρι τότε αν θα αλλάξει κάτι ως προς αυτό.