Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η ΕΠΣΗ κάνει κάλεσμα για το παιχνίδι της Εθνικής Γυναικών με την Σερβία

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση – κάλεσμα της ΕΠΣΗ

Η Εθνική Γυναικών επέστρεψε στο Ηράκλειο για ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Σερβία στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”.

Η στήριξη του κόσμου του Ηρακλείου είναι αναγκαία σε ακόμη μία αναμέτρηση της Εθνικής για το UEFA Women’s Nations League και η ΕΠΣΗ εξέδωσε ανακοίνωση – κάλεσμα αναφέροντας πως η είσοδος στο γήπεδο είναι ελεύθερη και η υποστήριξη στις διεθνείς μας αναγκαία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – κάλεσμα:

Η ΕΠΣ Ηρακλείου έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο σημαντικό παιχνίδι των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου Γυναικών μεταξύ Ελλάδας και Σερβίας για την διοργάνωση UEFA Women’s Nations League.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023 στις 17:00.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Η παρουσία και η στήριξή σας είναι απαραίτητα στοιχεία για την επίτευξη ενός θετικού αποτελέσματος για την Εθνική μας ομάδα Γυναικών. Το ποδόσφαιρο είναι ένα θαυμάσιο άθλημα που ενώνει ανθρώπους και δημιουργεί μια αίσθηση κοινότητας. Είναι επίσης μια ευκαιρία να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίξουμε τις αθλήτριές μας, που αγωνίζονται με υπερηφάνεια για την Εθνική μας ομάδα.

Σας καλούμε, λοιπόν, να δώσετε το παρόν στο γήπεδο και να στηρίξετε με τον πιο ενθουσιώδη τρόπο την Εθνική μας ομάδα. Η παρουσία σας θα δώσει ένα ισχυρό μήνυμα στις αθλήτριες μας, ενισχύοντας την πνευματική τους και αθλητική τους κατάσταση.

Σας ευχαριστούμε θερμά και ανυπομονούμε να σας δούμε στο γήπεδο!