Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η ΕΠΣΗ καλεί όλα τα σωματεία – μέλη της να βοηθήσουν στον αγώνα ζωής του Ασσαργιωτάκη

Στο πλευρό του Γιάννη Ασσαργιωτάκη η ΕΠΣΗ

Μετά από πρόταση του αναπληρωτή προέδρου κ. Γιώργου-Πλούταρχου Κουτεντάκη και της προέδρου της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου Εμμανουέλας Φοινοκαλιώτη προς την Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης, που έγινε ομόφωνα αποδεκτή, αποφασίστηκε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΠΣΗ να προσφέρουν στην αιμοδοσία για τον πρόεδρο του Α.Ο. Πόρου κ. Γιάννη Ασσαργιωτάκη, έχοντας επείγουσα ανάγκη.

Η ΕΠΣΗ καλεί όλα τα σωματεία-μέλη της, τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές, τους διαιτητές και όλη την ποδοσφαιρική κοινωνία του νομού Ηρακλείου να βοηθήσουν σε αυτό τον αγώνα ζωής που δίνει ο κ. Ασσαργιωτάκης προσφέροντας αίμα.

Όλοι μπορούν να δώσουν αίμα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο από την Παρασκευή 19 Μαΐου και καθημερινά από τις 8:30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5:30 το απόγευμα έως τις 8:30 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Η συγκέντρωση του αίματος θα γίνεται από το Βενιζέλειο νοσοκομείο στο ονοματεπώνυμο Ασσαργιωτάκης Ιωάννης του Ιδομενέα για την κλινική “Ασκληπιείο” στην οδό Ζωγράφου 8 στο κέντρο του Ηρακλείου.

Αναφέροντας το ονοματεπώνυμο του προέδρου του Πόρου και την κλινική “Ασκληπιείο” στο κέντρο του Ηρακλείου θα μπορεί να προσφέρουν αίμα και όσοι είναι εκτός Κρήτης.