Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η θέση του προέδρου της Γαρίπας για τις ομάδες που δεν έχουν ενταχθεί στο Μητρώο

Την δική του θέση σχετικά με τις έξι ομάδες που για λεπτομέρειες δεν έχουν καταφέρει να κάνουν την αίτηση τους για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων πήρε ο πρόεδρος της Γαρίπας Χρήστος Βασιλάκης. 

Η ομάδα της Γαρίπας έχει μπει στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων αλλά όπως τονίζει ο Χρ. Βασιλάκης σε μια ανάρτηση συμπαράστασης λέγοντας ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση και να παίξουν και αυτές οι 6 ομάδες που δεν έχουν ενταχθεί ακόμη στο Μητρώο και με βάση την κείμενη νομοθεσία δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Αναλυτικά στην ανάρτηση του ο Χρ. Βασιλάκης αναφέρει: 

“Ξεκινάμε λοιπόν;…..Ε και;…….. Είναι σαν να να σου προσφέρουν το αγαπημένο σου γεύμα και εσύ να έχεις απολέσει τη γεύση και την όσφρηση σου να μην έχεις δηλαδή καμιά αίσθηση. Έτσι νιώθουμε όλοι εμείς παράγοντες και ποδοσφαιριστές βλέποντας τους συναδέλφους μας από τις έξι ομάδες που για λεπτομέρειες δεν πρόλαβαν να υποβάλουν την αίτηση τους για το μητρώο. Εγώ προσωπικά δεν αισθάνομαι ούτε κατά διάνοια περισσότερο νόμιμος από τους φίλους μου. Το μητρώο είναι πλέον μια πραγματικότητα. Το 95% των ομάδων έκανε την αίτηση ο στόχος επετεύχθη. Γιατί λοιπόν αυτή η ομηρία στις ομάδες που για λίγο δεν πρόλαβαν. Πρέπει να βρεθεί άμεσα μια λύση να παίξουν όλοι. Θέλουμε τους φίλους μας δίπλα μας. Τώρα πια δεν χρειάζονται ούτε εγωισμοί ούτε κόντρες ούτε διάθεση για τιμωρία. Το νόμιμο δεν είναι και ηθικό σε αυτή την περίπτωση. Αλλιώς θα πιστέψω ότι είναι σχέδιο μείωσης των ομάδων με τη μέθοδο της “φυσικής επιλογής” προκειμένου οι επιχορηγήσεις και οι παροχές που έταξε ο υπουργός να είναι σε λιγότερες ομάδες άρα και λιγότερες. Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο SOS!!!!”