Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Η ισχύς εν τη ενώσει” στα Ζωνιανά – Πιο δυνατός μετά το ΔΣ της Κυριακής (25/6) ο Ερμής Ζωνιανών!

Ενισχύθηκε διοικητικά για να βαδίσει στα χνάρια του παρελθόντος και να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών ο Ερμής Ζωνιανών

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (25/6) το πρώτο ΔΣ της ομάδας του Ερμή Ζωνιανών, το οποίο ήταν μάλιστα και διευρυμένο, μετά την άνοδο του σωματείου στην Γ’ Εθνική.

Μετά από αυτό το ΔΣ ο Ερμής Ζωνιανών βγήκε αρκετά ενισχυμένος καθώς άπαντες θα στηρίξουν την προσπάθεια αυτή ο καθένας από την δική του πλευρά και με τις δικές του ομάδες προκειμένου το σωματείο να συνεχίσει στο ρυθμό των επιτυχιών και στην Γ’ Εθνική.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για την παρουσία του Γιάννη Κάββαλου, ο οποίος μπορεί να μην είναι στο νέο ΔΣ αλλά στηρίζει τις ενέργειες του νυν προέδρου, Ματθαίου Κλίνη, τον οποίο θεωρεί αναγεννητή του Ερμή. 

Το αποτέλεσμα του ΔΣ ήταν ότι όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να κάνουν τον Ερμή μία αξιόλογη δύναμη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ήταν και τα προηγούμενα χρόνια.

Πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης είναι η εύρεση του νέου τεχνικού του Ερμή μετά την αποχώρηση του Καραδάκη από τον πάγκο της ομάδας λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του.

Κάτι τέτοιο δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο καθώς πρέπει να βρεθεί το κατάλληλο άτομο που θα καθοδηγήσει τον Ερμή στα αχαρτογράφητα νερά της Γ’ Εθνικής, ώστε η ομάδα να παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών.

Πάντως το μόνο σίγουρα μετά και το χθεσινό ΔΣ είναι ότι ο Ερμής δυναμώνει αρκετά και μόνο καλύτερα πράγματα μπορεί να ονειρεύεται για το μέλλον καθώς “η ισχύς εν τη ενώσει” στα Ζωνιανά με μοναδικό σκοπό έναν ακόμη πιο δυνατό Ερμή!