Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Μαρκό “έσπασε” το αήττητο του ΑΟΑΝ (2-0)

O AOAN έφυγε με άδεια χέρια από την έδρα της Μαρκό, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 για την 5η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Μανόλη Σκύβαλου είχε τις φάσεις για να σκοράρει, όμως δεν τα κατάφερε με αποκορύφωμα αυτή του Μελισσόπουλου στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, όπου ο επιθετικός του ΑΟΑΝ σούταρε σε κενή εστία, καθώς είχε περάσει στο τετ-α-τετ τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Βουτσέλα ωστόσο οι αμυντικοί απομάκρυναν πάνω στη γραμμή.

Οι γηπεδούχοι στις λιγοστές τους ευκαιρίες στο παιχνίδι βρήκαν δύο γκολ, με τον Κράσι αρχικά να ανοίγει το σκορ στο 27΄με γυριστό σουτ εντός περιοχής, ενώ ο Φλώρος στο 83ο λεπτό και τις δύο ομάδες να έχουν μείνει με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής των Δολαψάκη και Χάιδου, έγραψε το 2-0 με μακρινό σουτ, νικώντας τον Γιαγκιόζη.

Ο ΑΟΑΝ αφήνει πίσω του αυτό το παιχνίδι που σήμανε και το τέλος της αήττητης πορείας του στο πρωτάθλημα, αφού την Τετάρτη έχει να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στο πλαίσιο των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μαρκό (Πέτρος Τσιγκούλης): Βουτσέλας, Χάιδος, Τσίκλος (89′ Αλεμής), Μουσταφίδης, Φλώρος, Μπελέρης, Γκεμίσης (76′ Λαμπρόπουλος), Νατσιόπουλος (90′ Πλέτσης), Βασιλειάδης, Σουλελές (76′ Πικούλης), Κράσι (89′ Σούλτσε)

ΑΟΑΝ (Μανόλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Πιθαρούλης (62′ λ.τ Ζέλιος), Χύσι, Τσανάι, Κίτος, Σέχου, Λάμπρου, Μπότε, Μπαράτα (46′ Μηνάς), Μελισσόπουλος

ΤΟ LIVE: