Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η μεταγραφική “βόμβα” και τα διαρκείας του ΟΦΗ

Ένα σημαντικό κομμάτι της συνάντησης που είχαν την Δευτέρα που μας πέρασε οι ρεπόρτερ του ΟΦΗ με τον CEO της κρητικής ομάδας Μηνά Λυσάνδρου και τον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ Ηλία Πουρσανίδη ήταν και τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν και ποιες κινήσεις ίσως θα μπορούσαν να γίνουν για να αυξηθούν οι πωλήσεις τους σε σχέση με πέρυσι. 

Ο Μηνάς Λυσάνδρου τόνισε ότι κάποιες διορθωτικές κινήσεις θα γίνουν σε κάποιες κατηγορίες χωρίς να αλλάξουν ιδιαίτερα πράγματα όμως ,αλλά ο Ηλίας Πουρσανίδης έβαλε και μια άλλη ρεαλιστική παράμετρο που η αλήθεια είναι ότι αρέσει σε όλο τον φίλαθλο κόσμο και όχι μόνο στους φιλάθλους του ΟΦΗ.

Πιο συγκεκριμένα σε μια αποστροφή του λόγου του τόνισε: “Για παράδειγμα τα διαρκείας μπορούν να αυξηθούν και από την μεταγραφή ενός παίκτη “όνομα” που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου και θα τον κάνει να αγοράσει διαρκείας”. 

To αν θα γίνει μια τέτοια κίνηση εντυπωσιασμού αλλά και ουσίας παράλληλα στις μεταγραφές του καλοκαιριού είναι κάτι που το γνωρίζουν μόνο οι άνθρωποι του ΟΦΗ όμως για να το πουν σε αυτή την συνάντηση ίσως κάτι έχουν στο μυαλό τους.