Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η νοσταλγία του Ν. Τζώρτζογλου για τον Εργοτέλη (Video)

O N. Tζώρτζογλου με μια ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook θυμήθηκε παλιές αξέχαστες στιγμές του Εργοτέλη στη Super League τότε που ο ίδιος ήταν ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας που την οδήγησε σε μεγάλες επιτυχίες. 
 
Αναλυτικά η ανάρτηση του Ν. Τζώρτζογλου για τον Εργοτέλη: 
 
“Λείπει ο Εργοτέλης και η φιλοσοφία του απο την Super League.
Λείπει ο Εργοτέλης από το τοξικό το σαθρό ποδοσφαιρικό σημερινό περιβάλλον.
Λείπουν οι ποδοσφαιρικές γιορτές στο Παγκρήτιο…
Λείπουν οι γυναίκες τα παιδιά..
Λείπουν οι ελέφαντες, οι αλεξιπτωτιστές, οι ομορφες εκπληξεις..
Λοιπουν οι λίρες και τα λαγούτα στην εξέδρα..
Λείπουν οι ύμνοι των αντιπάλων ομάδων που έπαιζαν στο Παγκρήτιο στην διαπασων..
Λείπει η αποθέωση του fair play της Εργοτελίτικης μοναδικης αθλητικής κουλτούρας..
Λειπει ο Εργοτέλης που νικάει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό μπροστά σε 28 χιλιάδες κόσμο, και την ιδια ώρα ο ύμνος του Ολυμπιακού παιζει στη διαπασών στο Παγκρήτιο Στάδιο στην πρώτη του χρονιά στην Super League.
Σε χρονιές παράγκας, οπού οι περισσότερες περιφερειακές ομάδες ήταν παραρτήματα των μεγάλων, ο Eργοτέλης “”Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ”” έστειλε μήνυμα σε όλη την Ελλάδα, κόντρα σε θεούς και φαβορί, με ρόστερ που κατά 80% ήταν ίδιο με αυτό που είχε στην Γ εθνική το 2002 και επισης κατα 80% από δικά του παιδιά, πολλα παιδια του ΟΦΗ-94.
Την ίδια χρονιά έρχεται τρίτος σε εντός έδρας εισιτήρια στην χώρα αφήνοντας πίσω Παναθηναικό, ΠΑΟΚ και Άρη, ενώ η διοίκηση βραβεύεται απο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
Την επόμενη χρονιά η ομάδα αποκλείει τον Παναθηναικό απο το κύπελλο και λίγα χρόνια μετά κερδίζει βραβείο fair play απο την ΕΠΟ και την UEFA.
Λείπεις Εργοτέλη……” 
 
Το κείμενο του Ν. Τζώρτζογλου για τον Εργοτέλη συνοδεύεται και από ένα βίντεο από παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό όπου αν και το Παγκρήτιο Στάδιο ήταν γεμάτο από φιλάθλους του Ολυμπιακού η κρητική ομάδα επικράτησε με 2-1. 
 
https://www.youtube.com/watch?v=H0FPIgpBOBs