Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η ξεχωριστή μαντινάδα του Βασίλη Σταυρακάκη: «Άλογα πάνε κ έρχονται σ’όλο το Μαλεβίζι – Σαν το δικό μας άλογο άλλο δε χλιμιντρίζει»

«Χαμός» έγινε στην χοροεσπερίδα του Αλόγου Μαλεβιζίου την περασμένη Παρασκευή με το συγκρότημα των Βασίλη Σταυρακάκη και Μιχάλη Καλλέργη να ξεσηκώνουν τον κόσμο που κατέκλεισε την πλατεία Πολύδροσου στις εργατικές κατοικίες Γαζίου.

Ο Βασίλης Σταυρακάκης επιφύλασσε και μία μαντινάδα αφιερωμένη στην ομάδα, η οποία «άναψε» ακόμα περισσότερο την παρέα!

Το Άλογο Μαλεβίζου μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τόσο τον κόσμο όσο και τους πολιτιστικούς συλλόγους Πολύδροσου, Δαμάστας, Μονής, Κεραμουτσίου και Αστυρακίου για την συνεργασία τους αλλά και τον Δήμο Μαλεβιζίου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

📢 Για ακόμη μία χρονιά ο κόσμος μας έδειξε την αγάπη του και έδωσε βροντερό παρών στην χοροεσπερίδα μας διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σας ευχαριστούμε έναν έναν ξεχωριστά μέσα απ την καρδιά μας !
Ευχαριστούμε το συγκρότημα των Σταυρακάκης Βασίλης / Stavrakakis Vassilis και Μιχάλης Καλλέργης – Mixalis Kallergis για την ανεπανάληπτη βραδιά !
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση, το δήμο Μαλεβιζίου καθώς και τους πολιτιστικούς συλλόγους Πολύδροσου, Δαμάστας, Μονής, Κεραμουτσίου και Αστυρακίου για τη συνεργασία τους !
Σας ευχαριστούμε και πάλι, να είστε όλοι καλά ! Και του χρόνου 🐎🐎🐎

Δείτε το video: