Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η ΠΑΕ ΟΦΗ πρωτοπορεί με τη νέα αθλητική ποδοσφαιρική σειρά «Black Flame Rising»

Η ΠΑΕ ΟΦΗ σε μία πρωτοποριακή κίνηση για τα Ελληνικά δεδομένα δημιούργησε δική της σειρά, η οποία θα προβληθεί την Πέμπτη 4 Μαΐου στον πολυχώρο του Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα!

Η αθλητική σειρά ντοκιμαντέρ πέντε επεισοδίων αφορά την σεζόν 2021-22 της Κρητικής ομάδας όπου παρακολουθεί την αγωνιώδη προσπάθεια μιας συντροφιάς βετεράνων ποδοσφαιριστών να αναγεννήσουν την ομάδα που τους ανέδειξε: τον ΟΦΗ.

Διαβάστε αναλυτικά:

BLACK FLAME RISING: “Μία ποδοσφαιρική Ιστορία σε Πέντε Πράξεις”

“Μία ποδοσφαιρική Ιστορία σε Πέντε Πράξεις” την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 20:00 στον πολυχώρο Τεχνόπολις Ηρακλείου Κρήτης.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα ανεξάρτητο κινηματογραφικό συνεργείο ακολουθεί μια ομάδα της Superleague -για μια ολόκληρη σεζόν (2021-22)- και καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925: Στα αποδυτήρια, στον αγωνιστικό χώρο, στα γραφεία αλλά και στις κερκίδες.

Το ΒLACK FLAME RISING είναι μια αθλητική σειρά ντοκιμαντέρ, πέντε επεισοδίων, που παρακολουθεί την αγωνιώδη προσπάθεια μιας συντροφιάς βετεράνων ποδοσφαιριστών να αναγεννήσουν την ομάδα που τους ανέδειξε: τον ΟΦΗ.

Ώρα προσέλευσης: 20:00 | Έναρξη προβολής:20:30
Μετά την προβολή θα ακολουθήσει reception

Την παραγωγή της σειράς ντοκιμαντέρ υπογράφει η 24MEDIA PRODUCTIONS, ενώ την εκτέλεση πραγματοποίησε η INDIGO View PRODUCTIONS.
Το docuseries κάνει πρεμιέρα στην COSMOTE TV και το SPORT24 στις 08 Μαΐου.

Τεχνόπολις, Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα, Ηράκλειο Κρήτης