Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Παρί Σεν Ζερμέν ερευνάται για στήσιμο της 7ης Χρυσής Μπάλας του Μέσι!

Οι έρευνες γύρω από την Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζονται! Μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής πάνω στην πολύκροτη μεταγραφή του Νεϊμάρ με τις… ευχές του υπουργού Εσωτερικών της Γαλλίας, οι Παριζιάνοι βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο για τους λάθος λόγους.

Μαζί τους ωστόσο αυτή τη φορά εμπλέκεται και το όνομα του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σύμφωνα με γαλλικά Μέσα δέχθηκε ένα χέρι βοηθείας από τον γαλλικό σύλλογο για να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα πίσω στο 2021!

Συγκεκριμένα από την πρώτη στιγμή που ο Μέσι πάτησε το πόδι του στο Παρίσι οι ιθύνοντες της Παρί προσπάθησαν να συσφίξουν τις σχέσεις τους με το γαλλικό περιοδικό και ιδίως με τον πρόεδρο, Πασκάλ Φερέ, με στόχο τη δημιουργία ενός «λόμπι» που θα προωθούσε τον 36χρονο αστέρα.

Σαν αντάλλαγμα ο Φερέ προσελήφθη για μερικούς μήνες ως υπεύθυνος επικοινωνίας της Παρί, έλαβε εισιτήρια για πολλούς αγώνες στο «Παρκ Ντε Πρενς», αλλά και εισιτήρια για πτήσεις «business class» που άγγιζαν τα εννιά χιλιάδες ευρώ.
 
Από την πλευρά του πάντως ο Φερέ και το περιβάλλον του διέψευσαν την οποιαδήποτε προσπάθεια προώθησης του Λιονέλ Μέσι εις βάρος άλλων υποψηφίων για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, με τον ίδιο μάλιστα να τονίζει πως το 2021 ψήφισε ως κορυφαίο παίκτη τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Μια ψήφος ωστόσο που δεν αποδείχθηκε αρκετή, καθώς ο Αργεντινός κατάφερε να αφήσει τον Πολωνό στη δεύτερη θέση και να κατακτήσει την 7η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του.
 
Πηγή: The Standard.gr