Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η συγκίνηση στον ΠΟΑ για το φιλικό παλαιμάχων με την ΑΕΚ και οι ευχαριστίες (Photos)

Συγκινητικές και όχι μόνο ποδοσφαιρικές ήταν οι στιγμές χθες στο γήπεδο του ΠΟΑ: Στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης στο Ατσαλένιο που έγινε στη μνήμη των σπουδαίων Στέλιου Σεραφείδη και Μίμη Παπαϊωάννου, πριν το ξεκίνημα του αγώνα Παλαιμάχων ΠΟΑ-ΑΕΚ και με το τρόπαιο της πρωταθλήτριας του 2023 ΑΕΚ να κοσμεί το γήπεδο έγινε μια σειρά από βραβεύσεις.
 
Παλαίμαχοι ΠΟΑ και ΑΕΚ τίμησαν τους αγαπημένους τους και δεν ξέχασαν τα παιδιά που χρειάζονται το χαμόγελο! Συγκινητικές και όχι μόνο ποδοσφαιρικές ήταν οι στιγμές σήμερα στο προσφυγικό προάστιο:
 
Συγκεκριμένα η διοίκηση του ΠΟΑ βράβευσε την ΠΑΕ ΑΕΚ για την κατάκτηση του νταμπλ του 2023 αλλά και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ και της Ένωσης Μιχάλη Τζιράκη «για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τους συνανθρώπους μας.»
 
Αναφορικά με τους Παλαίμαχους του ΠΟΑ αυτοί ανέλαβαν τα πλέον συγκινητικά… Εκτός από την προγραμματισμένη βράβευση για τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ τίμησαν τη μνήμη δύο προσώπων που έγιναν πυλώνες στην «Αγιά Σοφιά» της Νέας Φιλαδέλφειας. Βράβευσαν λοιπόν τις οικογένειες του Στέλιου Σεραφείδη και του Μίμη Παπαϊωάννου.
 
Στο γήπεδο βρέθηκαν τα εγγόνια του Στέλιου Σεραφείδη, ο Στέλιος Σεραφείδης και η Αντιγόνη Σεραφείδου αλλά και η σύζυγός του Μίμη Παπαϊωάννου, Μαρία. Δεν χρειάζεται βεβαίως να γράψουμε τι σήμαιναν για την ΑΕΚ τα δύο αυτά πρόσωπα αλλά παράλληλα ήταν και δύο άνθρωποι που έδιναν το παράδειγμα με το ήθος τους και τη στάση ζωής τους.
 
Ο Σύλλογος Παλαιμάχων του ΠΟΑ τίμησε και τη μνήμη ενός Ατσαλενιώτη που αγάπησε με πάθος την ΑΕΚ αλλά στήριξε και την ομάδα του προσφυγικού προαστίου, του Νίκου Πασπάτη. Μάλιστα και τα δύο του παιδιά έχουν γραφτεί στην Ακαδημία του ΠΟΑ που από χθες έχει πάρει τα εύσημα (και) του παλαίμαχου άσου της ΑΕΚ Ντανιέλ Μπατίστα για τη λειτουργία της.
 
Στο γήπεδο βρέθηκε και η οικογένεια του Σταμάτη Περβολαράκη που ήταν ενεργό μέλος του ΣΦ ΑΕΚ Ηρακλείου και έχασε τη ζωή του τόσο άδικα πριν λίγους μήνες! Ο Σύνδεσμος της ΑΕΚ στο Ηράκλειο λοιπόν δεν αφήνει να ξεχαστεί η μνήμη του. Οι Παλαίμαχοι του ΠΟΑ τίμησαν επίσης τον ΠΟΑ για την άνοδο-επιστροφή του στη Γ΄Εθνική ενώ είχαν προγραμματίσει επίσης να βραβεύσουν δικούς τους ανθρώπους: Τον αντιπρόεδρο του ΠΟΑ και παλαίμαχο Νίκο Παπαδάκη, τον Αντώνη Καφούση, τον Νίκο Καμπάνη και Χαράλαμπο Ανδριαδάκη.
 
Τέλος είχε προγραμματιστεί τιμητική βράβευση και για τον σύνδεσμο διαιτητών Ηρακλείου. Το φιλικό Παλαιμάχων ΠΟΑ-ΑΕΚ διεξήχθη με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Κρήτης ενώ οι Παλαίμαχοι του ΠΟΑ «ευχαριστούν ξεχωριστά τον Δήμο Ηρακλείου για τη συνδρομή του σε ό, τι χρειάστηκαν».
 
Τα δώρα από τους παλαίμαχους της ΑΕΚ ήταν μια φανέλα με τις υπογραφές των παικτών αλλά και ημερολόγια του Συνδέσμου τους αλλά το πιο ιδιαίτερο δώρο έγινε απο όλους όσοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο: Χρήματα που θα γίνουν παιχνίδια για τα παιδιά της Ογκολογικής και Αιματολογικής του ΠΑΓΝΗ.
 
Δείτε φωτογραφίες από την χθεσινή εκδήλωση :