Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Τύλισος πέρασε σαν «οδοστρωτήρας» από το Πανεπιστήμιο

Ένα ακόμη τρίποντο πανηγύρισε η Τύλισος που επικράτησε με 6-1 του ΠΟΗ στο γήπεδο της Περιφέρειας και Πανεπιστημίου.

Με τον Αντώνη Αμαραντίδη να πετυχαίνει χατ-τρικ και τον Μιχελουδάκη να βρίσκει γκολ σε ένα ακόμη ματς, η Τύλισος δεν αισθάνθηκε καμία αντίσταση από τον ΠΟΗ, τον οποίο νίκησε με 6-1 εκτός έδρας, με όλα τα τέρματα να έρχονται στο πρώτο μέρος της συνάντησης.

Μέσα σε ένα δίλεπτο η ομάδα του Μιχάλη Ζουραράκη με σκόρερ τους Μιχελουδάκη και Μανιούδη, μετέτρεψε το 0-0 σε 2-0, με τον Αμαραντίδη να αναλαμβάνει δράση στη συνέχεια.

Ο επιθετικός της Τυλίσου με δύο γκολ στο 25′ και στο 30′ έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4, ενώ στιγμές αργότερα ήρθε το γκολ της μείωσης του σκορ από πλευράς ΠΟΗ με τον Τιγκίρη.

Το γκολ αυτό δεν επηρέασε καθόλου τους φιλοξενούμενους που με τον Μάτσα σημείωσαν το 1-5, ενώ το τελικό 1-6 ήρθε από τον Αμαραντίδη στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, σημειώνοντας χατ-τρικ στην αναμέτρηση.

Το δεύτερο μέρος δεν επεφύλασσε κάποιο γκολ και έτσι η Τύλισος πρόσθεσε ένα ακόμη τρίποντο στο «σακουλάκι» της, την φετινή σεζόν.

ΠΟΗ: Γεναράκης,Βασιλάκης (62′ Φοβάκης, Χατζάκης, Τζιρίτας (46′ Κακουλάκης), Τιγκίρης, Τσαγκαράκης, Φουντουλάκης, Λιδοργινάκης, Ποταμιανάκης, Σταμπούλος, Κουκουράκης

Τύλισος: Γεναράκης, Αργυρούδης, Ευριπίδου (46′ Μαματζάκης), Παπάζογλου, Σαμαριτάκης, Μανιούδης(46′ Λυγεράκης), Μάτσα, Ταβουλαρέας(46′ Ξυλούρης),Αμαραντίδης, Μιχελουδάκης(60′ Σπινθουράκης), Παγκαλάκης(60′ Ζουραράκης)