Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η ψυχολογία της νίκης και η αγκαλιά του «Ρεκόμπα» στον «Άραβα»!

Οι Ασίτες ήθελαν πολύ μία νίκη για να αποκτήσουν ψυχολογία έπειτα από τις βαριές ήττες που γνώρισαν στην πρεμιέρα από τον Ανθεστίων (1-5) και την 2η αγωνιστική από τον ΠΟΑ (4-0) και αυτή η νίκη ήρθε!

Τα «λιοντάρια» του Ζαχάρη Αναστασάκη έδωσαν ένα δύσκολο παιχνίδι το περασμένο Σάββατο κόντρα στην Χερσόνησο εκτός έδρας, όπου δέχθηκαν πίεση από τον αντίπαλο, ωστόσο έβγαλαν πάθος, έβγαλαν «νεύρο» και κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που έκρινε το παιχνίδι και πήραν το πρώτο τους φετινό τρίποντο.

Ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Κοτζαδάκης έβγαλε τα «κάστανα» από την φωτιά στο ματς κόντρα στην Χερσόνησο με ένα σεντερφορίσιο γκολ με το κεφάλι. Αυτή η νίκη έδωσε ψυχολογική ανάταση στα «λιοντάρια» τα οποία προσπαθούν να κάνουν σε κάθε το δικό τους παιχνίδι. Σίγουρα η συνέχεια αναμένεται διαφορετική για τους «πράσινους». Πάντως το άγχος που υπήρχε έφυγε με το τελικό σφύριγμα και η χαρακτηριστική αγκαλιά του «Ρεκόμπα» (Ζαχάρη Αναστασάκη) στον ηγέτη της ομάδας «Άραβα» (Γιώργο Κοτζαδάκη) εξωτερικεύει πολλά συναισθήματα!