Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέμα: Ο Τριανταφυλλόπουλος και η ενναλλακτική λύση στόπερ από την Ελλάδα για τον ΟΦΗ

Πριν λίγες ημέρες το Primesport.gr σας αποκάλυψε πρώτο ότι στη λίστα του ΟΦΗ για το κέντρο της άμυνας όπου θα χρειαστεί δεδομένα ένα ίσως και δύο παίκτες ανάλογα τι θα γίνει με τον Διαμαντή βρίσκεται ένας Έλληνας κεντρικός αμυντικός που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια με επιτυχία σε ομάδα του εξωτερικού που παίζει σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 

Το Sportime.gr αποκάλυψε χθες δύο ονόματα αυτό του 33χρονου Γιώργου Λαμπρόπουλου της Μπόχουμ αλλά και του 30χροου Κώστα  Τριανταφυλλόπουλου της Πολωνικής Πογκόν που αγωνίζεται στη συγκεκριμένη ομάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr ο βασικός στόχος εκ των δύο παικτών είναι ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος του οποίου το συμβόλαιο με την Πογκόν λήγει στις 30 Ιουνίου και φαίνεται και ο ίδιος μετά από 4 χρόνια παρουσίας στο εξωτερικό να επιδιώκει την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο πρώην δυναμικός κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού και του Αστέρα Τρίπολης συγκεντρώνει πολλά από τα στοιχεία που θέλουν στον ΟΦΗ και κυρίως είναι Έλληνας και σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία κάτι που έχουν θέσει ως προτεραιότητα τους φέτος στον καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ώστε να ενισχυθεί το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ. O Tριανταφυλλόπουλος φέτος με την Πογκόν μετράει 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 ασίστ , ενώ έχει παίξει και σε 2 ματς του Europa League με την Πογκόν και έχει και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Πολωνίας, Συνολικά στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην Πογκόν ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει 110 συμμετοχές , 5 γκολ και 2 ασίστ, με 9.307 λεπτά συμμετοχής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Primesport.gr όμως στο μπλοκάκι των ανθρώπων του ΟΦΗ αλλά περισσότερο ως εναλλακτική λύση βρίσκεται και ένας ξένος στόπερ που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια με επιτυχία σε ελληνική ομάδα και το συμβόλαιο του με αυτή ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου χωρίς ακόμη να το έχει ανανεώσει.

Το να κινηθεί ο ΟΦΗ για την απόκτηση και των δύο παικτών δεν είναι κάτι που αποκλείεται καθώς αν δεν μείνει ο Διαμαντής και με το δεδομένο ότι ο Νταμπράουσκας θέλει 5 στόπερ στην ομάδα δεν αποκλείεται η κρητική ομάδα να ενδιαφερθεί και για τους δύο παίκτες αλλά αυτό είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία της μεταγραφικής περιόδου.

Θέμα Λαμπρόπουλου την δεδομένη χρονική στιγμή στον ΟΦΗ σύμφωνα με τις πληροφορίες του Primesport.gr δεν υπάρχει αφού ο Έλληνας στόπερ που αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπόχουμ στην Μπουντεσλίγκα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θέλει να επιστρέψει στη χώρα μας η να γυρίσει στην Ελλάδα ενώ και η ηλικία του φαίνεται να είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας.