Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέμα Primesport : Αυτές είναι οι 3 υποψήφιες ομάδες για να αντικαταστήσουν τον Ο.Φ.Ιεράπετρας

Μετά την είδηση που αποκάλυψε το Primesport.gr ότι ο Ο.Φ.Ιεράπετρας δεν θα λάβει μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 και οδεύει ολοταχώς προς τα τοπικά πρωταθλήματα , σας αποκαλύπτει σήμερα και το ποιες είναι οι υποψήφιες ομάδες για να αντικαταστήσουν το σωματείο του Λασιθίου στην δεύτερη τι τάξει επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Πρώτα απ΄όλα η ομάδα του Ο..Φ.Ιεράπετρας είναι δεδομένο ότι θα αντικατασταθεί και αυτό γίνεται καθώς παρότι έχουν τελειώσει οι δηλώσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα , δεν έχει πραγματοποιηθεί η κλήρωση που προορίζεται για τις 11 Σεπτεμβρίου και έτσι υπάρχει το χρονικό περιθώριο να αντικατασταθεί η Λασιθιώτικη ομάδα.

Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης και το ποιες ομάδες είναι υποψήφιες για να πάρουν την θέση του Ο.Φ.Ιεράπετρας στη Super League 2. Πρώτος επιλαχών λοιπόν είναι ο .Α.Ο Υπάτου και στη συνέχεια ακολουθούν η Ρόδος και η Καβάλα. Σε κάθε ομάδα από την ημέρα που θα της σταλεί η πρόσκληση να λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 θα δοθεί ένα χρονικό περιθώριο 3 ημερών για να δώσει την τελική της απάντηση και αν αυτή είναι αρνητική η σχετική πρόσκληση θα πηγαίνει στην επόμενη ομάδα.

Οι πιθανότητες για τον Α.Ο Υπάτου σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr είναι μοιρασμένες αυτή την στιγμή αλλά οι άνθρωποι του βρίσκονται σε εγρήγορση από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα ο Ο.Φ.Ιεράπετρας.

Η Ρόδος από την μεριά της είναι δύσκολο να ανέβει καθώς υπάρχουν παλιές προσφυγές που κυνηγάνε την Ροδίτικη ομάδα, ενώ ισχυρή υποψηφιότητα θέτει και  η Καβάλα από την μεριά της αν δεν καταφέρει ο Α.Ο Υπάτου να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.