Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θετική η απάντηση της Ν.Υ της ΕΠΟ: Στην Α1 ΕΠΣΗ ο Εργοτέλης!

Θετική είναι η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ, όσον αφορά την συμμετοχή του Εργοτέλη στην Α1 ΕΠΣΗ. Γίνεται ξανά η κλήρωση στην Α1 ΕΠΣΗ!

Η Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ, είναι θετική ως προς την συμμετοχή του Εργοτέλη στην μεγαλύτερη τη τάξει κατηγορία και με την σύμφωνη γνώμη της ΕΠΣΗ, οι “κιτρινόμαυροι” θα αγωνιστούν στην Α1 ΕΠΣΗ.

Σε περίπτωση που η ΕΠΣΗ ανάψει το “πράσινο φως” για την συμμετοχή του Εργοτέλη στην Α1 ΕΠΣΗ, τότε το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με την συμμετοχή 17 ομάδων, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα πραγματοποιούνται κάθε Σαββατοκύριακο 8 αγώνες, ενώ ένα σωματείο θα έχει ρεπό.

Εν αναμονή λοιπόν της ανακοίνωσης της ΕΠΟ για γνωμοδότηση αλλά και της επίσημης τοποθέτησης της ΕΠΣΗ, η οποία θα προχωρήσει σε εκ νέου κλήρωση στην Α1 κατηγορία.

Όπως έχει επισημανθεί από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Γιώργο Στειακάκη, ο Εργοτέλης θα δηλώσει συμμετοχή στην Α1 ΕΠΣΗ, κάτι που θα έχει ως συνέπεια να πραγματοποιηθεί νέα προκήρυξη στο πρωτάθλημα, συμπληρωματική δηλαδή μετά την ένταξη 17ης ομάδας στην κατηγορία.