Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θ. Γαβαλάς: “Μας οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ ο Γιούχτας τα τελευταία δύο χρόνια”

O Αλμυρός Γαζίου νίκησε το Μαρκό, εξασφάλισε την παραμονή και έκανε… δώρο τίτλου στον Γιούχτα.

Ο ισχυρός άνδρας του Αλμυρού, Θωμάς Γαβαλάς μίλησε στη mikriliga.com για την κομβική 25η αγωνιστική του 5ου ομίλου και είχε πολλά να πει.

Χάρη στο τρίποντο-σωτηρίας επί του Μαρκό, άλλωστε, ο Γιούχτας χρειάζεται πλέον μόλις ένα βαθμό στο φινάλε της Γ’ Εθνικής για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να μπει στα μπαράζ ανόδου.

«Καταθέσαμε την ψυχή μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Έτσι τα έφερε η μοίρα. Σε δύο σερί σεζόν, τη μία σώσαμε τον Γιούχτα και φέτος χάρη σε αποτέλεσμα μας, αυξήθηκαν οι ελπίδες για τον τίτλο. Μας οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θωμάς Γαβαλάς:

Κατά πόσο ο Αλμυρός πριν το ματς με τo Μαρκό έπαιζε για δύο. Τόσο για εκείνον όσο και για άλλη ομάδα της Κρήτης;

«Η μοίρα μας έτυχε πάλι να δώσουμε ένα κρίσιμο ματς. Δώσαμε την ψυχή μας, ό,τι δυνάμεις είχαμε για να κερδίσουμε το Μάρκο. Μια από τις καλύτερες ομάδες στη Γ’ Εθνική με καλούς και γρήγορους παίκτες. Κι αυτοί έπαιξαν με ψυχή. Από την πλευρά μας έπρεπε να πάρουμε το ματς αυτό. Σε δύο σερί χρονιές, τη μία σώσαμε τον Γιούχτα και φέτος του δώσουμε αυξημένες ελπίδες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι μας οφειλεί ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτά τα δύο χρόνια».

Ήταν ένα δώρο των παικτών προς εσάς η νίκη επί της Μαρκό;

«Ζήτησα από τους παίκτες να μου κάνουν δώρο τη νίκη για την ονομάστική μου εορτή και τους ευχαριστώ»

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Αλμυρού τοποθετήθηκε και για τη σεζόν που ολοκληρώνεται κάνοντας έναν απολογισμό αλλά έστειλε και μήνυμα προς την ΕΠΟ και την Πολιτεία:

«Πραγματικά ξεκινήσαμε με πολλές ελπίδες κι ένα αρκετά ισχυρό μπάτζετ. Δυστυχώς δεν υπήρξε καμία βοήθεια. Οι βαθμοί που πήραμε ήταν με κόπο, άλλες ομάδες είχαν βοήθεια, άλλες ομάδες είχαν διαιτησία. Κατά καιρούς έχουν διαμαρτυρηθεί με ανακοινώσεις μας για το θέμα αυτό.

Θεωρώ ότι δεν είναι καθαρό το παιχνίδι στο κομμάτι του πρωταθλητισμού. Οι παράγοντες που οικονομικά είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους, προσφέρουν και καταθέτουν την ψυχή τους, θεωρούνται μαύρα πρόβατατα. Αυτό πρέπει να αλλάξει.

ΕΠΟ και Πολιτεία πρέπει να ξεκαθαρίσουν το τοπίο, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τα σωματεία μας. Σε διαφορετική περίπτωση οι ομάδες που θα παίζουν στο πρωτάθλημα δε θα έχουν παράγοντες που θα καταθέτουν τον εαυτό τους και θα ματώνουν οι τσέπες τους για το καλύτερο δυνατό. Θα γίνεται ένα μπάχαλο και ο καθένας θα προσπαθεί να κερδίσει με οποιονδήποτε τρόπο».

Πηγή: mikriliga,.com