Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θ. Πατηνιώτης: «Θα μπορούσαμε ακόμα καλύτερα – Δεν φοβόμαστε κανέναν!»

Ο Αλμυρός πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής όμως, κατά γενική ομολογία, θα μπορούσε να είναι ακόμα ψηλότερο στο βαθμολογικό πίνακα.

Σύμφωνος με αυτήν την άποψη είναι και ένας εκ των βασικών πυλώνων της ομάδας του Γαζίου, Θανάσης Πατηνιώτης, ο οποίος μίλησε στο PrimeSport, τονίζοντας πώς στον Αλμυρό είναι ευχαριστημένοι με την πορεία τους αλλά έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής και γνωρίζουμε και οι παίκτες μεταξύ μας ότι θα μπορούσαμε ακόμα καλύτερα γιατί έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας σε αρκετά παιχνίδια…

Είναι ένα πολύ δύσκολο και μεγάλο πρωτάθλημα. Η απόσταση από την κορυφή, με την ζώνη υποβιβασμού είναι πάρα πολύ κοντά και η οποιαδήποτε κοιλιά που μπορεί όλες οι ομάδες να κάνουν σε ένα πρωτάθλημα, να σε βάλει σε περιπέτειες!»

«ΦΑΒΟΡΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

Επιπλέον χαρακτήρισε κακή ήττα αυτήν από τον ΠΟΑ και αναφέρθηκε στο πρώτο παιχνίδι του 2024, με αντίπαλο τον Πανιώνιο:

«Προερχόμαστε από μια κακή ήττα για εμάς που θεωρώ ότι με βάση την εικόνα του παιχνιδιού μας αδικεί… Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς με τον Πανιώνιο. Αναμφισβήτητα είναι και το φαβορί για το πρωτάθλημα. Ιστορική ομάδα.»

«ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ»

«Όμως παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε κανέναν… Θα πάμε ξεκάθαρα για να κερδίσουμε για να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία!»

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του:

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, χωρίς τραυματισμούς σε όλους τους συναδέλφους μου. Υγεία, αγάπη και ευτυχία!»