Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θ. Πρίφτης: «Το διπλό στο Ατσαλένιο μας έχει δώσει ψυχολογία – Να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Για το παιχνίδι με την ΑΕ Κατσαμπά εντός έδρας αλλά και για την πορεία του Ρούβα την φετινή χρονιά της επιστροφής στην Α1 ΕΠΣΗ, μίλησε στο Primesport.gr o Θοδωρής Πρίφτης.

Την επιθυμία της ομάδας του να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα ανέφερε στις δηλώσεις του στο Primesport.gr ο Θοδωρής Πρίφτης στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕ Κατσαμπά.

Ο ικανός άσος του Ρούβα δήλωσε πως το διπλό στο Ατσαλένιο κόντρα στον ΠΟΑ έχει δώσει ψυχολογία σε εκείνον και τους συμπαίκτες του, ενώ για την φετινή πορεία της ομάδας υποστήριξε ότι έχει γίνει μία πολύ καλή προσπάθεια και στόχος όλων είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Θοδωρής Πρίφτης στο Primesport.gr

«Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και θεωρώ ότι το διπλό κόντρα στον ΠΟΑ μας έχει δώσει ψυχολογία και θα καταφέρουμε να πάρουμε άλλη μια σημαντική νίκη, εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει! Όσον αφορά την πορεία της ομάδας πιστεύω ότι μέχρι στιγμής έχουμε κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και στόχος μας είναι να κάνουμε τον κόσμο της ομάδας χαρούμενο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.»